TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hur träffades Josefine Öqvist och Stefan Lassen? Här är sanningen

26 aug, 2021 
Josefine Öqvist och Stefan Lassen
Fotbollsstjärnan Josefine Öqvist och ishockeyproffset Stefan Lassen blev ett par år 2010 och fick sitt första barn år 2012.
Men hur träffades de, hur uppkom kontakten?
Annons
Minns du alla vinnare av "Sveriges mästerkock"?Brand logo
Minns du alla vinnare av "Sveriges mästerkock"?

När deltagarna för Sveriges mästerkock VIP 2021 avslöjades så visade det sig att före detta fotbollsproffset Josefine Öqvist, 38, är en av de kändisar som medverkar.

Josefine har lagt elit-fotbollsskorna på hyllan och lever idag ett stillsamt familjeliv med danska professionell ishockeyspelaren Stefan Lassen, 35. Tillsammans har de tre barn Stella Caroline, Charlie och Maximilian, och är bosatta i Storvreta.

Frågan är, hur träffades de?

Josefine Öqvists ord om hur och när hon träffade Stefan Lassen

Josefine träffade Stefan för första gången år 2010. Vid den tidpunkten i livet spelade han hockey i Leksand och hon fotboll i Linköping.

– En kompis till mig i laget höll på och träffa hockeyspelaren Oliver Ekman Larsson. Jag frågade mest på skämt till min kompis om Oliver inte hade någon kompis som jag skulle kunna bli ihop med, har Josefine berättat i en intervju med Expressen.

Annons

Detta ledde till att Josefine och Stefan började prata med varandra på Facebook. Och en tid senare så bjöd Stefan ut Josefine.

– Vi skulle träffas i Uppsala, han skulle bjuda på middag. Men jag fick panik och drog mig ur två timmar innan vi skulle ses. Men lite senare träffades vi och sedan har vi hängt ihop. Stefan är en underbar man.

Josefine Öqvist och Stefan Lassen med deras barn
Josefine och Stefan med äldsta dottern när hon var nyfödd.

FOTO: Andreas Hillergren/TT, Lotte Fernvall/TT

Annons