Så träffades komikern Per Andersson och Malin Karlsson

per andersson och malin karlsson

FOTO: TT, TV4
Komikern Per Andersson och Malin Karlsson träffades år 1998.
De har två barn tillsammans, Ture och Tage.
Men hur träffades de? Hänt svarar.
1:16

Efter reklamen: Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"

(1:16)

Slå på ljud

I första avsnittet Anders knackar på – säsong 3 så är det komikern Per Andersson, 43, och kärleken Malin Karlsson, 46, som får besök av Anders Öfvergård, 52.

Programmets själva handling är att Anders knackar på hos folkkära artister, skådespelare och tv-personligheter som är i desperat behov av bygghjälp. I och med besöken kommer Anders kändisarna nära, vilket kan leda till fina samtal.

Anders första fråga i detta avsnitt är om det alltid är en skämtsam ton på Per Andersson.

– Är Per aldrig allvarlig?, undrar Anders och tittar på Malin. Per svarar då:

– När jag sover.

Så träffades paret – Per Andersson har två barn, sönerna Tage och Ture

Tillsammans har Per och Malin två söner. De heter Tage och Ture och är 13 och 11 år gamla. Frågan är, hur träffades paret? De träffades för 22 år sedan och kilar fortfarande stadigt.

– Per och jag träffades år 1998. Jag var och kollade på en revy som han hade satt upp. Och jag tänkte faktiskt på riktigt hela tiden 'shit han är ju jätte jätte jätterolig, men han spelar över från början till slut', säger Malin Karlsson och fortsätter:

– Sen var det i andra akt en liten lågmäld sketch och då spelade han ned. Och då tänkte jag att han nog lite omdöme och lite nyanser. Så då tänkte jag såhär att honom vill jag stöta på!

Per Andersson om att falla för Malin Karlsson

Per föll direkt för Malin, första gången han såg henne.

– Jag föll för Malin, det var lite såhär 'pladaskigt'. Det kändes väldigt direkt och plötsligt, avslöjar Per i tv-programmet.

I Anders knackar på kan det verka som att paret tar allt lite med en klackspark, då de skrattar och skojar väldigt mycket.

– Nu blir det såhär att vi bara skämtar bort allting hela tiden, drar skämt och bara skrattar. Ja, det gör vi kanske. Men vad gör det då? Vi tar ju ändå till oss, säger Malin i programmet. Per fyller då i och förklarar ytterligare.

– Ett garv behöver ju inte innebära att man inte tar det seriöst, eller inte är allvarlig på något sätt. Det är klart jag kan va allvarlig, men det är för jävla tråkigt, säger Per med ett skratt.

Första avsnittet av Anders knackar på sänds måndagen den 12 oktober 21.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

LÄS ÄVEN: Anders Öfvergård har fyra barn – det gör de idag

LÄS ÄVEN: Här är de kändisar som medverkar i säsong 3 av Anders knackar på

SENASTE NYTT!