ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hundcoachen Fredrik Steens familjeliv med sambon – kampen i relationen

07 jul, 2022 
Jennifer Iversen
Ebba S. Dahlman
Fredrik Steen
Hundcoachen Fredrik Steen har nog ingen hundälskare missat.
Vi ser honom ofta i tv-rutan gällande hundproblem, men nu visar det sig att Fredrik själv har problem i sitt privatliv.
Läs här!
Annons
Hör Fredrik Steen prata om kampen med sönernas diagnoser i Sommar i P1Brand logo
Hör Fredrik Steen prata om kampen med sönernas diagnoser i Sommar i P1

Fredrik Steen, 49, är Sveriges populäraste hundcoach och någon som de flesta hundägare känner till.

Han syns ofta i TV4 där han dyker upp för att svara på frågor gällande hundar. Han driver även en egen playkanal där han föreläser samt är aktiv på sociala medier. Han var också sommarpratare år 2021.

I Wahlgrens Värld såg man även Fredrik när han skulle hjälpa Bianca Ingrosso med hundarna Dino och Sami.

Fredrik Steens kärleksliv – så träffades han och flickvännen Mikaela

Fredrik är sedan sex år tillbaka tillsammans med sambon Mikaela ”Mimmi” Nyberg, 29. Från ett tidigare äktenskap har han sönerna William, 14, och Alexander, 11.

Men hur träffade Fredrik sin Mikaela? Jo, det var nämligen så att Mikaela hade sett Fredrik i tv-rutan vid flera tillfällen och då känt sig attraherad av honom.

Annons

Hon bestämde sig därför för att ta saken i egna händer och drog därmed en vit lögn för att få kontakt med den populära hundcoachen, något hon berättat om i en intervju med Femina.

– ”Jag har en jättejobbig hund som skäller och drar i kopplet. Snälla, snälla, kan inte du hjälpa mig?" bönade jag. Fredrik sa att det var självklart att jag skulle få hjälp med min hund. Eftersom han hade bråttom till en filminspelning hade han inte tid att prata där och då men han gav mig sitt nummer och bad mig höra av mig, berättar hon i intervjun.

Men lögnen var större än så, Mikaela hade inte ens en hund. Hon ville bara träffa Fredrik, vilket hon tillslut gjorde. De två tog en fika och då kom sanningen fram.

– Jag hade nog anat att det var så men det spelade ingen roll för mig. Det enda som betydde något var att vi hade så otroligt roligt tillsammans. Efter den där fikastunden har vi aldrig skilts åt. Mimmi följde med mig hem och blev kvar, säger Fredrik Steen.

Annons

Sedan dess har det varit en kärlekssaga mellan paren, men nu verkar det vara trubbel i paradiset.

Fredrik om familjen: ”Får inte tid tillsammans”

Fredrik lever ett hektiskt liv med både föreläsningar och olika tv-program. Men för Hänt har han berättat om tacksamheten han känner inför sitt jobb.

– Det bästa i mitt liv just nu är mitt arbete, säger Fredrik.

Men tiden räcker inte alltid till för Fredrik och det är ofta hans familj som blir lidande.

– Det sämsta är att jag inte får tillräckligt med tid tillsammans med sambo och barn just nu. Men snart är det semester och då ska vi ta igen allt.

Lyckligtvis åker hela familjen snart till Grekland för semester.

– Hundarna är också med på en ö och badar, avslutar Fredrik Steen.

FOTO: Nyhetsmorgon

Annons