ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hundcoachen Fredrik Steen säljer lyxvillan – se bilderna på huset

16 sep, 2022 
FREDRIK STEEN
Nyhetsmorgon-profilen Fredrik Steen, även känd som Hundcoachen, säljer nu sin villa.
För Hänt berättar TV4-profilen om flytten.
”Vi har valt att gå vidare”, skriver han till Hänt.
Annons
Fredrik Steen om flickvännen Mimmi – därför deltar hon inte i nya tv-projektetBrand logo
Fredrik Steen om flickvännen Mimmi – därför deltar hon inte i nya tv-projektet

Fredrik ”Hundcoachen” Steen, 50, fångade svenska folkets hjärtan med sin unika kompetens över att handskas med hundar. I Nyhetsmorgon har vi fått följa honom och hunden Lilla Nymo i flera år och tips och trix har haglat från Fredriks sida.

Idag har Lilla Nymo däremot avslutat sin tv-karriär och idag är hon drottningen i hemmet, som Fredrik beskriver henne. Hon har däremot fått en ersättare i form av en av Fredriks andra hundar och ibland dyker hon faktiskt upp i Nyhetsmorgon och gör comeback.

Annons

Fredrik brinner för att hjälpa andra att tygla sina hundar, därför har han nu fullt upp med att starta en Youtube-kanal där det kommer ut avsnitt om hundar. Fredrik har stor erfarenhet och har tidigare hjälpt personer som Zlatan Ibrahimovic, 40, och Bianca Ingrosso, 27, med deras hundar.

Fredrik Steen säljer lyxiga landstället – se alla bilder här

När Fredrik inte syns till i tv-rutan är han gärna med familjen, som består av flickvännen Mikaela ”Mimmi” Nyberg, 29. Fredrik har även barnen Alexander, 11, William, 15, från ett tidigare förhållande.

Mycket tid har även tillbringats i fritidshuset på Lindö. Men nu kommer Fredrik med ett nytt besked – nämligen att det vackra huset med sjötomt ligger ute till försäljning för 3 900 000 kronor.

Nu berättar han för Hänt om anledningen till flytten.

”Vi älskar Lindö, men vi har valt att gå vidare till något vi förmodligen kommer älska ännu mer. Vad det är, är lite hemligt än så länge. Men det går i samma stil.”, förklarar han i ett meddelande och tillägger.

Annons

”Dom som tar över Lindö kommer också att älska denna fantastiska pärla.”

Det har dessutom skapats minnen för livet i huset på Lindö, här är bara några av minnena:

fredrik steen
fredrik steen
Annons
FREDRIK, MIMMI
Annons
Annons
Annons

FOTO: Sjönära fastigheter/Fredrik Steen, TV4

Annons