Hugo Gustafssons ord – efter ryktena med Alice Stenlöf

Kärleksryktena mellan Alice Stenlöf och proffsdansaren Hugo Gustafsson har gått varma sedan deras deltagande i TV4:s succéprogram Let's dance.
Men nu skickar Hugo en varm hälsning till en helt annan kvinnlig deltagare, nämligen Penny Parnevik.
"Fantastiska dagar", skriver Hugo i ett inlägg på Instagram.

Det var under vårens säsong av Let’s dance som influencern Alice Stenlöf, 24, och proffsdansaren Hugo Gustafsson kom varandra nära då de dansade tillsammans i det populära TV4-programmet. Snart började rykten om att dansarna skulle vara något mer än vänner dyka upp i Alice sociala medier då Hugo blev en allt större del av hennes vardag.

Vid premiären för programmet var Alice dock sedan sex år tillbaka i ett förhållande med dåvarande sambon Philip Wong. Ryktena svalnade dock inte av då paret plötsligt valde att gå skilda vägar snart efter att sista avsnittet av Let’s dance sänts. Sedan dess skickar flera av Alice följare en hälsning om att de hoppas se henne och Hugo som kärlekspar en dag varje gång han dyker upp i en av hennes vloggar.

Men att de båda skulle vara mer än vänner är något som Hugo dementerat i en tidigare intervju med Hänt. Något som dansaren inte ville förneka var dock potentialen för dem att ta förhållandet ett steg längre.

Det tror jag inte men man vet ju aldrig…, sa Hugo till Hänt då.

Hugo Gustafssons ord till Penny Parnevik

Men det var inte bara Alice som Hugo kom nära under denna säsong av Let’s dance. Strax efter inspelningarna bjöd deltagaren Penny Parnevik tillsammans med maken Douglas Murray in samtliga dansare i produktionen till deras lantställe i skärgården.

På bilder från helgen kan man på soliga bilder se hur gänget badar, spelar kubb och äter middag tillsammans.

Även Alice Stenlöf var närvarande under helgen men trots det är det inte henne som Hugo riktar sin hälsning till då han på Instagram gör ett inlägg om helgen.

“Thank you Penny Parnevik, och tack Douglas Murray för fantastiska dagar! Bilderna talar för sig själva”, skriver  Hugo följt av ett par röda hjärtan.

Exakt vilken relation Alice och Hugo har till varandra återstår att se. Men inte heller Alice var sen med att tala högt om Hugo då Hänt mötte henne på pressträffen innan premiären för Let’s dance.