LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hugh Grant – från evig ungkarl till stadgad familjefar

25 nov, 2014 
AvLotta Gray
Hugh Grant verkar inte längre vara den evige ungkarlen
Annons

Charmige och lätt förvirrade skådisen Hugh Grant, 54, slog igenom stort i filmen ”Fyra bröllop och en begravning” och skapade rubriker då han togs på bar gärning av polisen i Hollywood när han raggade prostituerade Divine Brown.

För två år sedan blev han pappa till Hugh John Mungo, 2, vars mamma är svenskan Anna Eberstein, 37. Hon har arbetat som Tv-producent för ESPN och kommer ursprungligen från Sundsvall men bor i Storbritannien sedan länge.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret träffades när hon presenterade en filmidé för Hugh och de hade en kort romans som resulterade i en graviditet. De har levt åtskilda även om Hugh har tagit sitt ansvar som pappa och ekonomiskt har stöttat Anna och betalat för hennes townhouse i trendiga området Notting Hill i London, bara ett stenkast från hans egen bostad.

TT
TT

På nytagna bilder ses familjen utanför Hugh hus. Hugh Jr släpar på pappas väska och vinkar adjö när Hugh försvinner i en taxi.

Föräldrarna tycks stortrivas ihop och umgås allt oftare, både på tu man hand och med sonen.

– Vi är mycket nära vänner. Hon är en fantastisk mamma, förklarade han för Aftonbladet vid ett besök med Anna i Sverige.

Det är oklart hur Hughs relation till senaste flickvännen Tinglan Hong, 33, är.

Med henne har han barnen Tabitha, 3, samt Felix som föddes bara tre månader senare än John Mungo.

Annons