BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hov1-medlemmen har blivit pappa – se första bilderna

14 aug, 2022 
André Färnsveden
En av medlemmarna i gruppen Hov1 har nu blivit pappa.
Han blir därmed den första medlemmen att få barn.
Se första bilderna här!
Annons
Zara Larssons starka känslor efter föräldrarnas beslut: "Kränkande"Brand logo
Zara Larssons starka känslor efter föräldrarnas beslut: "Kränkande"

Det populära bandet Hov1 bildades år 2015 och består av de fyra medlemmarna; Noel Flike, 25, Ludwig Kronstrand, 25, Dante Lindhe, 26 och Axel Liljefors Jansson, 24.

Hip hop-gruppen har haft en framgångsrik karriär under deras sju år som aktiva i musikbranschen. De har vunnit så mycket som fem utmärkelser på P3 Guld-galan och sju Rockbjörnar. De har även haft flera singlar på svensktoppen.

När gruppen bildades var medlemmarna väldigt unga, men nu sju år senare, har en av medlemmarna blivit den första att axla rollen som pappa. Stort grattis!

Zara Larsson och Ludwig Kronstrands relation efter uppbrottet

Under de första åren fick bandmedlemmen Ludwig Kronstrand mycket uppmärksamhet, men inte för musiken... Nej, han var nämligen tillsammans med en av Sveriges störst växande artister, Zara Larsson, 25. Paret hade ett så kalalt av- och på-förhållande under en fyra års tid.

Annons

Men deras stormiga förhållande skulle därefter komma att ta slut. Några år senare gästade sångerskan Radio Redgert och gav en inblick i hur relationen med Hov1-medlemmen var.

– Det var inte alls bra. Vi var så elaka mot varandra. Vi hade ingen stabilitet, vi litade inte på varandra, vi gjorde väldigt dumma saker. Alltså det var inte som att det var han och jag. Det var jag och han och hela Stockholm, berättade Zara i podcasten och skrattade.

Paret hade ett öppet förhållande den sista tiden av relationen vilket orsakade stora problem med tilliten till varandra.

Hov1-medlemmen har blivit pappa

Bandmedlemmarna välkomnade en liten bebis in i gemenskapen tidigare i somras. Det är Hov1:s Axel Liljefors Jansson som har blivit pappa.

Mamman Linn Du Rietz, 31, delade i dagarna med sig av ett bildspel på instagram, där hon visar upp sin nyfödda dotter.

5e juli”, skriver hon med två hjärtan.

I en av bilderna kan vi även se en liten fiskehatt broderad med texten Leia, vilket sannolikt betyder att det är det namnet de tilldelat dottern. Paret hyllas av följarna i kommentarsfältet.

Återigen, stort grattis till er alla!

FOTO: Instagram, Christine Olsson/TT

Annons