LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hollywood-paret Anna Faris och Chris Pratt skiljer sig

07 aug, 2017 
AvHanna Nilsson
De har varit gifta sedan 2009 och har varit en av showbiz absoluta favoritpar under flera år. Efter ett flertal försök till att reparera relationen dem emellan, kommer nu beskedet ingen hade väntat sig. Anna Faris och Chris Pratt väljer att gå skilda vägar..!
Annons

Det råder rent utsagt något av en riktig ”skilsmässoepedemi” i Hollywood. På löpande band väljer stjärnorna att gå skilda vägar från sina käraste. Nu är det även skådespelarparet Anna Faris, 40, (känd från succéserien ”Mom”), och maken Chris Pratt, 38, som väljer att avsluta sitt äktenskap – något som under gårdagen slog ned som en blixt från klar himmel. Fansen är numera totalt i chock och ingen kunde ana att paret under en längre tid haft en intensiv, tuff period. Igår valde de gemensamt att gå ut med den tråkiga nyheten:

”Vi är ledsna att behöva meddela att vi har begärt skilsmässa. Vi har kämpat hårt under en lång tid, och vi är verkligen besvikna”, skriver de på Facebook.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Senast i april sågs paret tillsammans på Röda Mattan under Chris filmpremiär.

Chris och Anna träffades för första gången redan 2007 under en filminspelning, och blev blixtförälskade. Bara två år senare gifte de sig och det dröjde därmed inte heller speciellt lång tid innan deras son, Jack, 5, kom till världen.

Annons
Jack Pratt.

Nu hoppas de kunna hålla sin skilsmässa så privat som möjligt, mest för deras sons skull. Paret är däremot noga med att påtala att de ”fortfarande älskar varandra”.

 

Tråkiga nyheter. Vi på Hänt önskar dem allt gott!

Foto: IBL

 

Annons