Holknekts mystiska kärleksbild får fansen att jubla

Det har rapporterats om att Per Holknekt planerar att gifta sig med Linda i Las Vegas och nu visar han upp en mystisk bild på instagram.

Bara dagar efter nyårsafton började det spekuleras i om Odd Molly-grundaren Per Holknekt, 57, planerar att gifta sig med sin kärlek Linda Sjöström, 42, i Las Vegas. Förra året köpte modeentreprenören en flott villa i Djursholm med fästmön och de blev också föräldrar till dottern Carla, 5 månader.

Paret kommer att vara i USA den närmsta månaden och enligt Stoppa Pressarna är bland annat Hammerfall-artisten Joacim Cans, 47, och hans sambo Wiktoria Lundqwist, 44, med dem i USA just nu.

Per har tidigare haft flera uppmärksammade relationer med flera kända kvinnor. Senast 2012 hamnade han i en mediastorm var när han var otrogen mot dåvarande hustrun Lena Philipsson, 51. Något hon skrev om i ett uppmärksammat inlägg på Facebook och begärde sedan ut skilsmässa.

Det kom fram en rad snaskiga detaljer kring hur Per bedragit Lena.

Tidigare var Per även gift med sångerskan Viktoria Tolstoy, 43, mellan år 2000 då han först blev känd genom att vinna den första säsongen av svenska ”Big Brother”, och 2008 då han sedan ett par år blivit känd på nytt genom att grunda framgångsrika klädföretaget Odd Molly.

Men sedan Linda kom in i Odd Molly-grundarens liv verkar han vara riktigt lycklig.

https://www.instagram.com/p/BciR77pAlj5/?hl=sv&taken-by=extraknekt

Vi har mötts sedan början på året Linda. Inte träffats, utan mötts. På riktigt. Och ingen har någonsin fått mig att känna mig så vacker, viktig och fantastisk såsom du gör. För mig är det, och du, det största av allt. Jag fann mig plötsligt utan alternativ. Chanslös” skrev Holknekt i början av relationen i ett poetiskt inlägg på Instagram.

Och nu verkar det som att paret ska göra slag i saken och gifta sig.

För bara några timmar sedan publicerade Per Holknekt nämligen en mystisk bild av en strand, antagligen i Santa Barbara, Kalifornien, där han, Linda och deras familj och vänner just nu befinner sig. I kommentaren avslöjar Per att det är på den här platsen något stort ska hända tisdagen den 9 januari.

https://www.instagram.com/p/Bdg__2-gOPx/?hl=sv&taken-by=extraknekt

Detta har fått Pers följare att jubla eftersom allt tyder på att det är på just denna strand han kommer att gifta sig med Linda på tisdag. Flera av följarna har kommenterat bilden med bilder av bröllopsringar.

– Det där ser väl ut att duga! ???✨, skriver en följare.

Foto: Instagram, IBL

LÄS OCKSÅ: Lena Philipssons hårda pik – mot Per Holknekt i SVT

LÄS OCKSÅ: Per Holknekt har blivit pappa – och det blev en liten…

SENASTE NYTT!