Soraya ryter ifrån efter orden – stöttas av kändisarna

Soraya ryter ifrån efter orden – stöttas av kändisarna

Hon ska när som helst bli mamma. Innan dess ryter TV4-programledaren ifrån och uppmanar sina Instagramföljare sluta kommentera gravida kvinnors magstorlekar.

Strax före jul avslöjade TV4-programledaren Soraya Lavasani, 35, i “Nyhetsmorgon” att hon var gravid genom att läsa upp ett rim som löd:

Efter att ha kommit i bröllopsform byter jag nu taktik, min förhoppning är att bli enorm och lyssna på barnskrik.”

Därefter förklarade hon:

– Om allt går bra blir jag mamma i juni.

Nu är det juni och Soraya ska när som helst bli mamma. För två dagar sedan la hon ut en bild på Instagram av sin gravidmage och ett par skor hon köpt till bebisen som snart är här:

Men innan det är dags att föda passar hon på att via sitt Instagramkonto uppmana sina följare att sluta kommentera gravida kvinnors magstorlekar.

– Stor som liten. Vi kvinnor värderas ständigt efter hur vi ser ut och det är inget annat än tröttsamt att det pågår även när vi bär på liv, skriver Soraya.

Hon fortsätter med att förklara:

– Jag har säkerligen trampat i samma klaver tidigare men från och med nu kan vi väl enas om att bara säga att gravida är fina och inte kommentera storleken på magarna.

Och det är många av Sorayas följare som håller med henne. På mindre än en timme hade hennes inlägg gillats över 1000 personer och hennes kollegor Carin Da Silva, 32, och Jenny Alversjö, 43, är några av alla dem som skrivit stöttande och uppmuntrande kommentarer under hennes uppmaning till följarna.

LÄS OCKSÅ: Soraya Lavasanis sorg – lämnar TV4: ”Vår sista sändning ihop”

LÄS OCKSÅ: Soraya Lavasani: ”Hon får aldrig träffa sitt barnbarn”

Foto: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN