Höggravida Malin Olssons oro – därför ringde de ambulans

SVT:s populära programledare Malin Olsson, 35, är höggravid. Tillsammans med kärleken Simon Peyron, 23, ska hon inom bara några få veckor få sitt första barn.

Malin är övertygad om att Simon kommer bli världens bästa pappa, trots att han är yngre än en medelsnittspappa.

– Han har “det”, det där som man inte kan ta på. Jag vet att han kommer att bli en jättebra pappa, oavsett hur gammal han är, säger hon i Karin Bülow Orrjes podcast ”Karin preggopodd”.

Malin tycker det är toppen att vara gravid. Hon berättar att hon alltid varit en liten person och att hon ser sin växande kroppshydda som något helt fantastiskt.

– Nu när jag är gravid så kunde jag äntligen få lite tuttar. Så jäkla gött! Två storlekar större, och jag fick äntligen lite former och rumpa.

Men allt har inte varit en dans på rosor för ”Barnkanalen”-profilen. För några veckor sedan drabbades hon av en mystisk blödning som gjorde att de ringde efter ambulans. Även om hon inte kände några smärtor var det självklart att det fanns en oro över barnets hälsa. Men väl på sjukhuset fick de beskedet att allt såg bra ut med både bebisen och Malin.

I efterhand hyllar Malin Simons beteende.

– På förlossningsavdelningen så var han lugn. Men sedan sade han efteråt att när vi satt i ambulansen så var han skiträdd. Men det var bra att han inte sa det då, säger Malin Olsson i “Karins preggopodd”.

FOTO: Ibl, Stella

 

SENASTE NYTT!