Heta klippet med Jonas och Jon-Henrik som inte visas i TV4

25 aug, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
I veckan avslöjade Jonas Hallberg att han är hemligt förälskad i Jon-Henrik Fjällgren. I kvällens avsnitt av Fångarna på fortet tävlade de tillsammans och de klickade minst sagt, här är ett klipp som tv4 valt att inte visa för tittarna.
Annons

Jonas Hallberg, 46, avslöjade i veckan att hans stora kändiscrush är ingen mindre än Jon Henrik Fjällgren, 30. Den jojkande mello-deltagaren var också den stora anledningen bakom Jonas fjärde medverkan i “Fångarna på fortet”.

– Anledningen till att jag var med är för att min framtida man i mitt nästa liv, lover eller whatever är med, Jon Henrik Fjällgren, berättar Jonas i podcasten Regnbågsliv.

Jonas och Jon-Henrik tävlade tillsammans i tv-programmet, med i laget var också youtubern Thomas Sekelius, 20. Men det fanns ett klipp där de blev lite intima med varandra som tv4 valde att undanhålla från tittarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Klippet visar hur Jonas och Thomas står och smörjer in en barbröstad Jon-Henrik med olja.

– Så bra! Det här är den bästa uppvärmingen på länge, säger Jonas i klippet.

De uppmanar tittarna till att inte missa avsnittet av “Fångarna på fortet” varpå Jonas säger:

Annons

– Vem vet, ni kanske får se mer!

SE OCKSÅ: Jonas Hallberg om sitt öppna förhållande med maken

Jonas Hallberg avslöjar: "Har öppet förhållande med min man"
Jonas Hallberg avslöjar: "Har öppet förhållande med min man"

Foto: IBL

Annons