TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Han är Jonas Hallbergs hemliga kändiscrush

24 aug, 2017 
Stylisten Jonas Hallberg är sedan två år tillbaka gift med Antonio Quiroz, men nu berättar han för första gången om parets öppna förhållande. – Vi ligger med andra, berättar Jonas för Hänt.
Annons

Stylisten Jonas Hallberg, 46, har vi sett flera gånger i tv-rutan och i höst kommer vi att få se honom ännu en gång. Den här gången är han aktuell i programmet ”Biggest Loser VIP”. Jonas är sedan två år tillbaka gift med Antonio Quiroz, 34, men nu berättar han för första gången om deras relation som inkluderar fler än paret själva.

– Jag och Antonio har ett öppet förhållande. Vi är lyckligt gifta, jag älskar min man och vi älskar våra hundar. Men jag reser väldigt mycket, Antonio reser väldigt mycket, berättar Jonas för Hänt och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag och Antonio har valt att spela med öppna kort. Istället för att man är otrogen och gör någon illa så spelar vi med öppna kort. Jag får ha mina flörtar vid sidan om, och Antonio får ha sina flörtar vid sidan om. Och det är det bästa någonsin, det passar mig så bra! Vi ligger med andra. Men jag känner såhär: om man är ute och hittar en härlig kille och flörtar lite, varför ska man inte få det?

I veckans avsnitt av podcasten ”Regnbågsliv” med det forna paret Thobias Thorwid och Anton Johansson gästar Jonas och även där berättar han om sitt öppna förhållande.

Annons

– Jag har inga rättigheter att bli ledsen om Antonio är med någon annan för jag gör ju samma sak själv, det är de som är grejen.

Ett annat program som vi får se Jonas i är i ”Fångarna på fortet” på fredag. Det är fjärde gången han medverkar i programmet, och den här gången finns det en tydlig anledning till varför han ville vara med ännu en gång.

– Anledningen till att jag var med är för att min framtida man i mitt nästa liv, lover eller whatever är med, berättar Jonas och fortsätter:

Jon Henrik Fjällgren! Jag känner bara: jag i mitt nästa liv, jag vill flytta in i en lappkåta med honom, jag vill bli renskötare.

Jon Henrik Fjällgren är Jonas Hallbergs drömcrush.
Jonas Hallberg avslöjar: "Har öppet förhållande med min man"Brand logo
Jonas Hallberg avslöjar: "Har öppet förhållande med min man"

Foto: IBL

Annons