Heta kärleksryktet: Han är Carina Bergs hemlige miljardär

Var det därför hon ville skilja sig från Kristian Luuk? Carina Berg är kär i miljardären Rikard Svensson.

Den 7 oktober berättade Kristian Luuk, 50, och Carina Berg, 38, att de beslutat att skilja sig.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta”, skrev Carina i ett gemensamt uttalande på sin Instagram.

kristian-luuk-carina-berg

LÄS OCKSÅ: Kristian Luuk och Carina Berg saknar äktenskapsförord

Nyheten kom som en chock för nöjes-Sverige då makarna länge visat en stabil fasad utåt. Det framkom snart att Carina var den som varit drivande i separationen. Kristian slutade dessutom snart följa Carina på Instagram.

– Tror Carina blev lite smått chockad faktiskt. Det känns ju lite omoget av Kristian. De har ju ändå barn tillsammans, sa en av Carinas bekanta.

Och nu verkar orsaken till både skilsmässan och Kristians avståndstagande hålla på att nystas upp. Sajten Stoppa Pressarna skriver att Carina har en relation med med miljardären Rikard Svensson, 44, från Västerås som är god för 2,5 miljarder kronor och arvtagare till det svenska familjeföretaget och miljardbolaget Arvid Svensson AB i Västerås.

– De är störtförälskade och kan inte vara utan varandra. Carina är jättelycklig, men vill inte stå för sina känslor offentligt än, berättar en initierad uppgiftslämnare.

Faksimil: www.di.se

Rikard Svensson sägs vara Carinas nya kärlek. (Rikard inringad i röd ring). Faksimil: www.di.se

Enligt sajten har Carina och Rikard träffats flera månader. Nyligen var de på en romantisk semester i Florida och på ön Jupiter där miljardären äger ett hus. Carina har även lagt ut bilder från kärlekssemestern på Instagram där hon ser riktigt lycklig och tillfredsställd ut. Dessutom ska paret ha setts på krogen Cirkus i Västerås där de var minst sagt kärvänliga med varandra.

– Det märktes lång väg att de var mer än bara vänner om man säger så. Vi tyckte att det var lite konstigt att hon så snart efter skilsmässan från Kristian Luuk visade upp sig offentligt med en ny man, berättar ett ögonvittne för Stoppa Pressarna.

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs första ord efter skilsmässan

Hänt har försökt nå Carina utan framgång. Hennes presskontakt Dan Panas på Kanal 5 säger:

– Vi kommenterar varken medarbetares privatliv eller rykten om medarbetares privatliv.

Däremot når vi Rikard Svensson på telefon Då vi frågar om han kan bekräfta att han har en relation med Carina svarar han:

– Jag kommenterar inte mitt privatliv och kan varken bekräfta eller dementera det. Hoppas ni har förståelse för det.

Hänt passar på att lyckönska honom och Carina om det nu skulle vara så att de har en relation varpå Rikard smått förlägen och aningen fnittrig säger:

– Ja… Tack för det, men tyvärr har jag som sagt inga som helst kommentarer om detta.

LÄS MER: Carina Bergs första ord efter skilsmässan

Foto: DI, Instagram, IBL