LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Bergs första ord efter skilsmässan

25 okt, 2016 
Linnéa Geijer
Carina Berg som nyligen gick ut med att hon och Kristian Luuk ska skilja sig, dök upp på premiären av långfilmen "Morran & Tobias". Där berättar hon om kärleken till någon annan som första mening - nämligen kompisen Annika Lantz.
Annons

Den 7 oktober berättade Carina Berg, 38, och Kristian Luuk, 50, att de beslutat att skilja sig.

Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta“, skrev Carina i ett gemensamt uttalande på sin Instagram då.

https://www.instagram.com/p/BLRILvoAt14/?taken-by=carinabergluuk

Paret har sedan dess bett sina vänner att ligga lågt och inte tala med pressen om beslutet, något de respekterat. Och det verkar vara hos vännerna som paret finner stöd. När Hänt springer på Carina på premiären av långfilmen “Morran & Tobias” och frågar vem hon anser vara Sveriges mest underskattade komiker kan hon inte låta bli att hylla kollegan Annika Lantz, 48.

– Det går inte att älska Annika Lantz tillräckligt, utbrister Carina. och tillägger:

– Om man inte gör det…. då borde man göra det!

Carina och Annika på Guldknappen 2006.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons