LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Henrik Zetterbergs ofattbara familjelycka med Emma efter svåra åren

07 nov, 2023 
Emma Zetterberg har tidigare pratat om hur svårt det var att flytta till USA med maken Henrik Zetterberg.
Idag bor de återigen på svensk mark och är lyckligare än någonsin.
Nu kan även nästa stora glädjebesked avslöjas för makarna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Andreas Lundstedt om kärlekslyckan: ”Inget drama”Brand logo
Andreas Lundstedt om kärlekslyckan: ”Inget drama”

2006 fann Emma Zetterberg sin stora kärlek – NHL-proffset Henrik Zetterberg. Sedan dess har mycket hänt. Paret gifte sig 2010 och fick sonen Love, 2015.

Samma år som paret träffades tog de sitt pick och pack och flyttade till Detroit, USA. Då Henrik var lagkapten för ishockeylaget Detroit Red Wings. Men det beslutet var svårt för Emma och hon har tidigare pratat om hur kluven hon kände sig över att lämna allt.

– Jag var mitt uppe i min karriär här i Stockholm. När jag träffade Henrik var det ett stort beslut att ge upp allting. Att pausa det och satsa på kärleken. Jag har aldrig ångrat det, har hon sagt till P4 Extra.

Henrik Zetterbergs ofattbara familjelycka med Emma Zetterberg

Sedan fyra år tillbaka bor paret återigen på svensk mark, i Ängelholm i Skåne. Men det är inte ishockey som gäller längre för familjen, Henrik har nämligen lagt sina skidskor på hyllan.

Annons

Idag äger paret ett bageri där de säljer baguetter i Mölle, där de också har ett sommarställe. En verksamhet som de satsar stenhårt på!

Nyligen kunde paret komma med ännu ett glädjebesked rörande bageriet. Förra året öppnade även en filial i Båstad, men ytterligare någon expansion av verksamheten är inte planerad i dagsläget.

– Just nu är vi nöjda med de två ”locations” vi har i Mölle och Båstad. Vi öppnade i Båstad i somras så det blir år nummer två där nu och år nummer tre i Mölle, har Henrik berättat för Expressen.

FOTO: Christian Örnberg/Expressen/TT

Annons