LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Henrik Schyffert tokhyllar flickvännen Nour El Refai

30 jan, 2017 
Lina Linnros
Den annars väldigt privata Henrik Schyffert väljer nu att hylla sin flickvän, Nour El Refai, på Instagram.
Annons

Komikern Henrik Schyffert, 48 och kollegan Nour El Refai, 29, valde att strax innan nyår 2016 bekräfta att de är ett par:

– Ja, vi är ihop, vi har varit det ett tag. Det känns jättebra, berättade Henrik i podden “Nemo möter en vän”

Nu tar Henrik Schyffert det ett steg längre då han på sin Instagram väljer att kärlekshylla sin 19 år yngre flickvän som precis haft premiär för sin nya show “En komisk depression”. Under bilden på Nour skriver han:

“Nu är jag lite jävig men gå och se världens bästa Nour El Refai i en komisk depression pga BÄST!!”

Innan har Henrik berättat om att han är glad över att Nour är i samma bransch som han själv och vet vad man går igenom innan ett framträdande:

– Ibland är jag lite frånvarande, men det som är bra är att hon är i samma bransch. Hon vet om det där. Två timmar innan ett gig, då ska man inte prata med mig, då är jag inget mysig att vara med, berättade Henrik i “Nemo möter en vän”

Henrik var mellan 1996 och 2012 gift med illustratören Bea Uusma, 50, paret har tillsammans barnen Janne, 17, och Ove, 14.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons