LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Henrik Schyfferts attack mot Bianca: ”Jobbar 17 minuter om dagen”

03 jan, 2024 
Bianca Ingrosso och Henrik Schyffert
Henrik Schyfferts nya show handlar till viss del om Bianca Ingrosso och varför han är så avundsjuk på henne.
I en ny intervju med Nöjesguiden berättar komikern om sina tankar kring tv-profilen.
– Jag vill också leva ett sådär enkelt liv, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sigBrand logo
Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sig

Henrik Schyffert, 55, har en lång karriär i rampljuset bakom sig. Genom åren har vi fått se honom i en rad humorföreställningar och diverse andra tv-sammanhang.

Efter att ha turnerat med soloföreställningen Var inte rädda 2018 valde Henrik att ta en paus från standupen. I en ny intervju med Nöjesguiden avslöjar han orsaken till beslutet.

– Jag kände att jag hade grävt ner mig i ett kaninhål där jag var tvungen att kommentera min samtid eller mina mörkaste problem så fort jag skulle ut och köra standup och det var inte roligt. Jag behövde en paus, säger han.

Henrik Schyfferts känga till Bianca: ”Jobbar 17 minuter om dagen”

Men nu är Henrik tillbaka! Den 13 januari drar han igång med Schyffert Forever, som bland annat kommer att handla om entreprenören Bianca Ingrosso, 29. Enligt Nöjesguiden ska han då ”försöka reda ut varför han är så avundsjuk på Bianca”. För tidningen berättar han vad han egentligen har emot den 29-åriga tv-profilen.

Annons

– En person som jobbar 17 minuter om dagen och lever ett bekymmerslöst liv. Glider runt i snygga kläder och… jag är intresserad över hur hon bär sig åt, säger Henrik Schyffert och fortsätter:

– Jag vill också leva ett sådär enkelt liv och inte ha ångest inför en turnépremiär där jag ska försöka få ihop allt till en röd tråd som går att följa.

Rädslan inför att gästa Bianca Ingrossos show: ”Fattar inte varför”

Det här är inte första gången Henrik Schyffert och Bianca Ingrossos vägar möts. I våras gästade han hennes talkshow och hade minst sagt splittrade känslor inför sin medverkan.

– Jag fattar inte varför de bjuder in mig. På så sätt är ju jag... det är smickrande. Jag tänker att det är något lurt, att de ska skratta åt mig. Så jag är livrädd för att åka dit. Det är en värld jag inte känner till.

Året dessförinnan gjorde sig Henrik lustig över en översättningsmiss på Bianca Ingrossos Instagram. Han och sambon Nour El Refai, 36, skrattade gott åt att influencern översatte ordet ”vind” till ”wind” på engelska. Det rätta ordet är alltså ”attic”.

– Man ska inte reta folk för det är klart man råkar säga fel ibland. Men liksom, den här jackan som kommer med vinden, sa han då i sin podd.

Hänt har utan framgång sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons