LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Henrik Schyffert om Gina Dirawi: "Hon är som ett norrländskt troll..."

19 feb, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
På lördag ska Gina Dirawi och Henrik Schyffert lotsa tittarna igenom tredje delfinalen av Melodifestivalen. De har aldrig jobbat ihop förut – men har snabbt fattat tycke för varandra.
Annons

Gina Dirawi, 25, och Henrik Schyffert, 47, är två av Sveriges säkraste underhållare – ändå har de aldrig jobbat ihop. Förrän nu. På lördag blir den grånade humoristen Gina Dirawis sidekick på Melodifestivalens tredje deltävling – denna gång i Norrköping.

– Henrik är väldigt snabb. Han köper inte vad som helst. Det gillar jag. Jag gillar att jag kan vara lite käftig och att han kan plocka upp det. Om jag är rak med honom så blir han inte ledsen, säger hon till Hänt om kollegan.

Gina Dirawi och Henrik Schyffert i matchande militärgrönt.
Gina Dirawi och Henrik Schyffert i matchande militärgrönt.

– Gina är som ett norrländskt troll, som sitter för länge i sminket… Nä då! Skämt åsido, får Henrik Schyffert ur sig på presskonferensen i Himmelstalundshallen.

– Hon är bra i skallen, klok och har gott omdöme. Hon är en sådan bra bullshit detector!

Annons

På lördag ska duon bjuda på ett maffigt öppningsnummer. Och ”en grej var”, tillägget Henrik Schyffert. Som stöd har Gina Dirawi sin bror och en kompis på besök. Henrik Schyffert har i sin tur en vän som bor i stan och är hans geografiskt närmaste supporter.

Henrik Schyffert vill underhålla.
Henrik Schyffert vill underhålla.

Annars då, hur förbereder han sig inför Sveriges största underhållningsprogram med miljontals tittare?, undrar Hänt.

– Jag laddar med att vanka fram och tillbaka med en vattenflaska och manuslapparna. Det är 90 procent av yrket. Det där vankandet.

Foto: IBL, Hänt

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons