TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Henrik Schyffert om bråken med flickvännen Nour El Refai

17 jan, 2020 
AvIda Gustafsson
Henrik Schyffert Nour El Refai
I höstas blev Henrik Schyffert och Nour El Refai föräldrar till sonen Sami.
Nu berättar Henrik om parets bråk – och delar med sig av sin uttänkta strategi.
– Jag bara lägger mig, säger Henrik Schyffert i Skavlan.
Annons
Henrik Schyffert om bråken med Nour El RefaiBrand logo
Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai

Komikerna Henrik Schyffert, 51, och Nour El Refai, 32, blev i oktober 2019 föräldrar till parets första gemensamma barn, sonen Sami. Det var i ett inlägg Instagram som Nour delade de mig sig av den glädjande nyheten.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev hon.

Henrik Schyffert och Nour El Refai har sedan de blev tillsammans levt som särbos – något som inte ändrats sedan sonen Sami föddes. När Nour i december gästade Skavlan talade hon ut om parets särboskap och förklarade att hon ofta får frågor från personer som är nyfikna på deras valda livstil.

– Det är många som tror att folk blir provocerade, men tvärtom, det är folk som kommer fram och bara ”det är så inspirerande, kan man göra så, får man göra så?”. Det verkar vara många som inte vill bo med sin partner, berättade Nour i Skavlan.

Annons

Henrik Schyffert om bråken med Nour

I kvällens avsnitt av SVT:s Skavlan är det nu Henrik Schyffert som gästar Fredrik Skavlans talkshow – och även han pratar om relationen mellan sig och Nour El Refai. I ett samtal om bråk nämner Fredrik Skavlan att han känner Nour och förklarar sin bild av henne:

– Hon är ju en bestämd person, säger Skavlan varav Henrik nickar snabbt och säger ja:

– Jag skulle vara benägen att hålla med.

Fredrik Skavlan verkar därefter vara på väg att fråga Henrik hur han beter sig i potentiella bråk med Nour – och Henrik svarar innan frågan ens är helt ställd.

– Jag bara lägger mig. Som sädesfälten böja sig för vinden, säger Henrik skämtsam.

Henriks uttänkta strategi

Henrik Schyffert fortsätter att förklara hur bråken med Nour El Refai oftast ser ut – och förklarar att han har som vana att låta henne bestämma.

– Jag bara går med. Nej men det är skitsaker – nån mössa hit och nån napp dit och vagnen ska stå si eller så och man bara ”japp, absolut, så gör vi, det blir jättebra”. Man bara ”ta inte det här”. Det finns ingen anledning att bråka om det här.

Fredrik Skavlan undrar nyfiket ifall Henriks strategi även leder till att han följer med på grejer som han egentligen inte vill närvara på.

– Absolut, jag går runt på ointressanta julmarknader. Vallas ut och in på olika konstmuseer jag inte vill va – bara helt nöjd. Som en ko bara går jag runt. Med en stor sådan här klocka runt halsen, svarar Schyffert.

Skavlan sänds på fredagar kl. 21.00 på SVT1.

FOTO: TT/Karin Törnblom, SVT

Annons