Henrik Lundström och Ester Sjögren har fått barn – udda namnvalet

Henrik Lundström och Ester Sjögren

Skådespelaren Henrik Lundström och hans flickvän Ester Sjögren har fått barn.
I ett inlägg på Instagram berättar han om den stora lyckan – och avslöjar samtidigt det ovanliga namnvalet.
”Han är svinskön”, skriver Henrik.
Svenska kändisars val av unika barnnamn
Slå på ljud

Skådespelaren Henrik Lundström slog igenom redan som 17-åring när han var med i Lukas Moodyssons film Tillsammans. Sedan dess har karriären rullat på och han har medverkat i filmer och tv-serier som Ondskan, Göta Kanal 2kanalkampen, Arne Dahl: Europa Blues och Bron.

Sedan sommaren 2017 har skådespelaren levt tillsammans med Ester Sjögren, 29. Paret träffades i Cannes på Filmfestivalen. Nu har de fått sitt första barn.

Henrik Lundström har fått sitt första barn – kärlekshälsning till Ester

Den nionde september föddes Ester och Henriks första barn. Henrik har nu delat med sig av ett bildspel på bebisen från förlossningen på Instagram. Han skriver också en längre text där han berättar om sin nyfödda son.

”Han är svinskön och växer på oss för varje sekund vi tittar på honom. Exakt en kvart in i livet gav han sitt första ”fuck of” till kameran så det finns en liten rockstjärna, redan trött på paparazzis där inne”, skriver han.

I samma inlägg avslöjar Henrik vad de har valt att döpa bebisen till. Namnet är minst sagt unikt – Stig Cosmo Estersson Lundström.

”Låt oss presentera: Stig Cosmo Estersson Lundström”, skriver Henrik Lundström.

I samma text skickar Henrik även en kärleksfylld hälsning till sin flickvän Ester.

”Ester var helt otrolig. Världens bästa som hon är så var hon sitt härligaste under hela förlossningen med skratt och inte en enda gång klaga hon på nåt eller mig eller ja nåt”, skriver han och fortsätter:

”Ester har även under 9 månaders graviditet varit helt fantastisk, och aldrig gjort en dag sur för sin omgivning alltså mest mig utan kämpat på men alltid med ett bra snällt humör. Du har varit världens bästa mamma i 9 månader och du kommer vara det resten av livet. Jag älskar dig tack för att du gav mig denna underbara varelse”.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

LÄS OCKSÅ: Mikael Tornvings två barn har vuxit upp – det gör sönerna idag

LÄS OCKSÅ: Marko Lehtosalos egna ord om skilsmässan från Jessica Westergård

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN