TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hänt avslöjar: Ester Sjögren är Henrik Lundströms flickvän

28 dec, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Henrik Lundströms flickvän
Den folkkäre skådespelaren Henrik Lundström berättar nu om sin stora kärlek för Hänt. Hans flickvän sedan en tid tillbaka är ingen mindre än skådisen Ester Sjögren.
Annons

Han slog igenom 2000 som den glasögonprydde grannpojken Fredrik i Lukas Moodyssons Tillsammans. Då var Henrik Lundström bara 17 år. Sedan dess har karriären rullat på och han har medverkat i filmer och tv-serier som Ondskan, Göta Kanal 2 – kanalkampen och Arne Dahl: Europa Blues. Men många förknippar numera säkert Henrik som idag är 35 år med SVT:s stora succé Bron där han spelade Saga Noréns kollega Rasmus.

Även privatlivet blomstrar för Henrik Lundström som sedan en tid tillbaka är en upptagen man. Anledningen till hans känslor är skådespelerskan Ester Sjögren, 26, som vi har sett ibland annat Tomten är far till alla barnen, Beck – hämndens pris och Kommissarien och havet.

Berättar om relationen

När vi träffar Henrik Lundström och Ester Sjögren på galapremiären av Disney-filmen Mary Poppins kommer tillbaka berättar de om sin relation.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har varit tillsammans i ett och ett halvt år faktiskt. Vi träffades i Cannes på Filmfestivalen, säger Henrik med ett leende till Hänt och fortsätter:

Annons

– Det sa klick! Vi är kära och lyckliga och har det jättebra tillsammans.

När vi frågar om de bor tillsammans tittar de på varandra och brister sedan ut i skratt.

– Ja, det händer…

Men än så länge har Ester inte någon kärleksring på fingret.

– Haha! Ett och ett halvt år är ju ingenting, säger en generad Henrik innan de smiter in i biosalongen.

Innan Henrik träffade Ester var han tillsammans med fotografen Julia Dansarie.

FOTO: IBL

Annons