ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Henrik Johnssons ord om familjelivet med Malin Baryard-Johnsson

22 maj, 2023 
Daniel Sörensen
Angelica Hedlund
Henrik Johnssons ord om familjelivet med Malin Baryard-Johnsson.
Senvåren är en hektisk tid för många.
Nu berättar den kända tv-profilen Henrik Johnsson om hur familjelivet med frun Malin Baryard-Johnsson och de två sönerna ser ut i dag.
– I familjen Baryard-Johnsson råder det högtryck för tillfället, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Johnsson om familjelivet med Malin BaryardBrand logo
Henrik Johnsson om familjelivet med Malin Baryard

Hoppryttaren Malin Baryard-Johnsson, 48, och tv-programledaren och producenten Henrik Johnsson, 50, är ett av Sveriges mest folkkära kändispar. De gifte sig 2004 och har två söner ihop; Alvar och Ed.

När OS-guldmedaljören gästade TV4:s Nyhetsmorgon i slutet av november i fjol berättade den svenska hopplandslagsprofilen om hur hon redan från början i förhållandet tvingade sin make Henrik att bli en hästkille. Det var en viktig detalj för att få relationen att fungera.

Annons

– Han har fått lov att bli det. Det är så klart speciellt eftersom jag mer eller mindre bor i stallet. Det är inte helt lätt att vara ihop med en hästtjej och inte vara intresserad, berättade hon då.

Malin Baryard-Johnsson och Henrik Johnsson.
Malin Baryard-Johnsson och Henrik Johnsson.

Malin Baryard-Johnsson: ”Hänger inte i stallet”

Det gick så långt att maken till och med kommenterade hoppningen under OS i Tokyo 2021, för Discoverys räkning. Sönerna har dock inte fått samma brinnande intresse för sporten.

– Den ena är handbollskille och den andra fotbollskille. De hänger inte i stallet, möjligtvis om de letar efter mig, sade hon i Nyhetsmorgon.

Annons

När Hänt träffade Henrik Johnsson på författaren Alexandra Pascalidous bokrelease förra veckan berättade han mer om familjelivet ihop med Malin Baryard-Johnsson.

Sonen Alvar höll ett uppmärksammat och hyllat tal till sin mamma på Idrottsgalan 2022.
Sonen Alvar höll ett uppmärksammat och hyllat tal till sin mamma på Idrottsgalan 2022.

– Det är alldeles utmärkt. Vi lever och vi frodas. Det är vår. Vi arbetar. Malin är ute och tävlar och jag jobbar, som jag gör nu på vårkanten, mycket med Sommar i P1 (producent). Vi har våran stora produktionssäsong nu innan vi släpper alla namn den 8 juni, säger han.

Sönerna Alvar och Ed börjar bli stora och klarar sig i mångt och mycket själva. Nästa sommar tar Alvar studenten.

– Barnen pluggar och idrottar, spelar handboll och fotboll. I familjen Baryard-Johnsson råder det högtryck för tillfället, säger Henrik Johnsson.

FOTO: Christine Olsson/TT, Instagram

Annons