TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Henrik Dorsins sorg efter 32-åriga kollegans plötsliga död

07 sep, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Henrik Dorsin och Charlbi Dean.
Henrik Dorsin som är en av Sveriges folkkäraste skådespelare har förlorat en nära kollega.
Hon blev 32 år gammal.
– Det är förfärligt, säger Henrik Dorsin i TV4:s Efter fem.
Annons
Henrik Dorsin om nya säsongen av Solsidan: ”Jag har ingen koll”Brand logo
Henrik Dorsin om nya säsongen av Solsidan: ”Jag har ingen koll”

Triangle of Sadness är planerad att släppas i höst. Filmen, som är regisserad av svenska Ruben Östlund, 48, innefattar bland annat skådespelare som Hollywood-stjärnan Woody Harrelson, 61, och flera svenska kändisar som Carolina Gynning, 43, och Henrik Dorsin, 44.

Förra veckan kom dock chockbeskedet att en av skådespelarna, Charlbi Dean, 32, som spelar en huvudroll i filmen plötsligt gick bort drygt en månad innan premiären.

Charbli Deans plötsliga död

Det var måndagen den 31 augusti som sydafrikanska skådespelaren Charlbi Dean plötsligt gick bort. Hon hade känt lite symptom och bett fästmannen Luke Volker, ta henne till akuten och dog bara timmar senare, rapporterar Rolling Stone.

På Instagram beskrev regissören Ruben Östlund sin chock, samtidigt som han hyllade skådespelaren.

Annons

Charlbis plötsliga bortgång är en chock och en tragedi. Det är en ära att ha fått lära känna och arbeta med henne. Charlbi hade en omsorg och lyhördhet som lyfte hennes kollegor och hela filmteamet. Tanken på att hon inte kommer finnas vid vår sida framöver gör mig väldigt ledsen. I denna svåra tid går mina tankar till hennes nära och kära, hennes familj och hennes fästman Luke

Henrik Dorsins sorg efter 32-åriga kollegans plötsliga död

Under tisdagen den sjätte september var Henrik Dorsin gäst i Efter Fem. När Tilde de Paula Eby, 49, tar upp Charlbis plötsliga död förklarar Henrik att han fortfarande inte kan förstå att det har hänt.

– Det är hemskt, det är förfärligt, jag fattar inte riktigt det, om jag ska vara helt ärlig. Vi var ett så tajt gäng som var där och spelade in den här filmen och det har pågått under en så lång tid, och olika, i och med pandemin, avbrott, säger Henrik Dorsin och fortsätter:

Annons

– Jag har inte riktigt fattat det. Och det var lite oklart först vad som hade hänt eftersom hon var så ung.

Då flikar Tilde in.

– Hon var i New York vad jag har förstått, säger hon.

– Ja hon var i New York men det var någon sån hastig sjukdom, det är förfärligt. Men hon är fantastisk i filmen så att det är väldigt tråkigt, det gör ju lite så att glädjen kommer av sig, över det hela, säger Henrik.

Tilde påpekar att det måste vara svårt att ta in ett sånt chockbesked när filmen har blivit så hyllad och allting verkar gå så bra.

– Det känns overkligt, faktiskt, så jag har inte riktigt hunnit fatta att det är så, avslutar Henrik.

FOTO: TV4, KCS Presse / MEGA / TT

Annons