TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Hemlighetsfulla Ingela Pling Forsman om sambon Leif: "Det är bra med kärleken"

02 nov, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Nybliven panchis med rätt att tänka på sig själv. Ingela Pling Forsman lutar sig tillbaka på Mallorca med kärleken Leif Asterhag.
Annons

När hitmakaren Ingela Pling Forsman fyllde 65 år i slutet av augusti meddelade hon att det var dags att bli mer självisk.

– Det har varit så många deadlines och som många andra kvinnor har även jag satt barn och familj i första rummet. Nu är det dags att vända på steken och tänka lite mer på sig själv, berättade hon för DN.

Ingela Pling Forsman njuter av livet. Foto: IBL
Ingela Pling Forsman njuter av livet. Foto: IBL

I mitten av oktober träffar vi henne på ett evenemang på nöjespalatset Metropol Palais i Stockholm, dit hon kommer med en väninna. Ingela har en klädsam solbränna och sprudlar av liv.

– Det känns fint att vara 65 år, säger hon glatt till Hänt.

Fint går det även med kärlekslivet. Sommaren 2013 blev musikproffset sambo med affärsmannen och rallylegendaren Leif Asterhag, 69, i en 117 kvadratmeters stor trea på Kungsholmen i Stockholm med utsikt mot Norr Mälarstrand. Hon äger dessutom ett sommarställe i Stockholms skärgård och har ett boende på Mallorca.

Leif Asterhag och Ingela Pling Forsman bor ihop på Kungsholmen i Stockholm. Foto: IBL
Leif Asterhag och Ingela Pling Forsman bor ihop på Kungsholmen i Stockholm. Foto: IBL

– Jag brukar inte prata så mycket om mitt privatliv men jag kan berätta att det är bra med kärleken. Vi är mycket till Spanien ihop, tillägger Ingela innan hon går till VIP-rummet för att mingla med vänner.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons