LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hemliga festen på Ullared avslöjad – världskändisar på plats

30 jan, 2024 
Att jobba på Ullared har sina fördelar. Nu berättar Morgan Karlsson om en stor personalfest, där bland andra Loreen dök upp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnenBrand logo
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnen

Morgan Karlsson, 50, slog igenom stort i tv-serien Ullared. Tillsammans med bland andra vännen Ola-Conny Wallgren, 60, och massa shoppingsugna kunder fick tittarna bevittna magin kring shoppingparadiset Ullared.

Men trots att serien inte längre sänds så fortsätter livet på Ullared att rulla på, och det har sina fördelar.

Ullared-Morgan om jättefesten – Loreen var på plats

Det är i en exklusiv intervju med Hänt som Morgan berättar om förmånerna att ha hans jobb. I samma spår kommer han in på en ordentligt påkostad personalfest, när Ullared firade 60 år.

– Sen hade vi en fest här, 60-års festen. Då kom Lilli och Sussi upp på scen. Och då tänkte jag som så att det är Lilli och Sussi som håller i festen, för det är ju inga dåliga artister, säger han och fortsätter:

Annons

– Men sen så kom Loreen i pausen och efter det kom Gyllene tider och spelade! Det var jättemycket! De genererar mycket sådana grejer.

Ullared-Morgan om förmånerna som anställd på Ullared

Morgan förklarar att han som anställd även har andra förmåner, sitter man på en fast tjänst får man bland annat ta del av den årliga bonusen. I år landade den bonusen på 20 miljoner kronor – vilket resulterar i att alla anställda får 17 000 kronor extra i samband med februarilönen.

Men det är inte det enda som gör de anställda glada och nöjda. Förutom att de kan äta lunch för 60 kronor i matsalen så har de även 10 % rabatt på hela Ullareds sortiment.

– De har ju mycket sådant här som ska göra försprång. För annars kanske de kan bli som H&M, de har ju inte fått sådär bra rykte. Men där är Gekås noga så att jag till exempel inte ringer till pressen och är missnöjd med företaget, säger Morgan.

FOTO: Youtube

Annons