LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Helena Hyséns varning efter skilsmässan från Glenn Hysén

08 jun, 2020 
Helena Hyséns varning efter Glenn Hysén
Helena Hysén har stått arbetslös flera gånger i sitt liv, men alltid rest sig.
Efter skilsmässan från Glenn Hysén sattes Helena i en sämre sitts, vilket hon nu vill varna andra för – så de inte slutar upp likadant.
– Jag var naiv och trodde på sagan om att det skulle vara vi för alltid, säger Helena Hysén till Expressen.
Annons
Helena HysénBrand logo
Helena Hysén

Tv-profilen Helena Hysén, 58, har inte bara synts till i tv. Om dagarna har hon sysslat med marknadsföring, något som även försörjt henne. Men i dessa rådande tider med coronaviruset och dess spridning så förlorade Helena jobbet.

Men skam den som ger sig, nu har Helena nyligen fått ett nytt jobb inom annonsförsäljning!

Helena Hysén i svart jacka
FOTO: TT

”Jag har haft otur”

Detta var inte första gången som Helena stått arbetslös och inte riktigt vetat vart hon ska ta vägen. Det är faktiskt under det senaste decenniet som hon fått kämpa med sin ekonomi.

– Jag har haft otur och det är klart man får panik när man känner att det går en tid, man tänker: ”Herregud, hur ska jag klara detta?”. Det är en mental stress, säger Helena Hysén till Expressen och fortsätter:

Annons

– Jag vill inte vara arbetslös, och a-kassan är ett skämt. Jag har behövt bli duktig på att klara mig, för jag är ensam. Men jag är frisk, har inga skulder och är driven – jag löser det på något sätt.

Helena har i 25 år, nästan halva sitt liv, varit gift med Glenn Hysén, 60. Men efter att otrohet uppdagats skilde sig Helena från det tidigare fotbollsproffset år 2011.

Helena och Glenn år 2010
FOTO: Tommy Holl/TT

Helena Hysén vill varna andra

Nu vill Helena varna andra för att inte hamna i samma sitts som hon själv hamnat i. Nämligen fick Helena problem med ekonomin efter att skilsmässan gått i lås.

– När man fortfarande är gift, har hus och bilar, så tänker man inte på att något skulle kunna hända. Men man kan hamna i den situation som jag gjorde – att man hoppat av utbildning för att ta hand om barn och familj, säger Helena Hysén till Expressen och fortsätter:

Annons

– I dag hade jag krävt att studera klart, jag hade velat blir jurist eller advokat – det råder jag tjejer att göra.

Men Helena skyller inte på någon annan än sig själv att hon är där hon är.

– Ett annat råd är att se till att vara försäkrad på alla sätt och vis, att allt är 50/50 och att alla papper är i ordning. I mitt fall gjorde jag inte det, och jag skyller inte på Glenn – jag skyller på mig själv. Jag var naiv och trodde på sagan om att det skulle vara vi för alltid, avslutar Helena.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Anders Deros/TT

Annons