ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så är Helena Hyséns relation till Glenn Hyséns barn Tobias och Charlotte

24 mar, 2022 
TOBIAS HYSÉN, HELENA HYSÉN
Glenn Hysén har fem barn, tre av dem har han ihop med ex-frun Helena Hysén. Så hur är egentligen relationen mellan Helena och Glenns barn från hans tidigare relation? Nu berättar Helena för Hänt hur det ligger till!
Annons
Helena Hyséns ord om kärlekslivet – efter långa tystnadenBrand logo
Helena Hyséns ord om kärlekslivet – efter långa tystnaden

Helena Hysén, 60, och Glenn Hysén, 62, var ett par i 27 år men gick skilda vägar under 2010. Ex-makarna har alltid varit öppna med att det inte alltid varit en dans på rosor och tiden efter skilsmässan blev turbulent.

Uppbrottet ägde rum på självaste julafton 2010 och ex-makarna har vägrat att hyckla om den dramatiska förklaringen. Glenn har tidigare berättat vad uppbrottet berodde på och han ska ha haft en otrohetsaffär med en annan kvinna.

– Helena kom på mig och blev helt tokig. Det var inga snälla saker vi sa åt varandra, har Glenn berättat för GT.

Helena och Glenn har barnen Alexander Hysén, 34, Antonio Hysén, 31, och Annie Hysén, 28, tillsammans. I familjens tv-serie Hyséns fick tittarna hintar om familjebråket. Bakgrunden är ett bråk mellan barnens mamma Helena och Camilla Lendott, 53, – där barnen tagit Helenas parti.

Annons

Så är barnens relation till Glenn Hysén

När Hänt når Helena berättar hon om barnens relation till sin pappa Glenn.

– Alltså Annie hör av sin pappa, de pratar på sms då emellanåt. Men det är väl den kontakten de har. Hon har ju valt det också lite för att hon inte vill ha kontakt, hon respekterar att han är gift med Camilla. Men det är ju ingen hemlighet att de inte tycker om henne, så enkelt är det, säger Helena till Hänt och fortsätter:

– Vill hon umgås med sin pappa så får väl han träffa Annie ute eller sådär. För Annie skulle aldrig gå hem dit. Det skulle ingen av barnen. Eller den äldsta kanske, men Annie och Anton skulle aldrig gå dit iallafall.

Även om Glenns relation med barnen kanske inte är helt på topp så är Helenas relation med barnen alldeles utmärkt. Nu berättar hon även för Hänt om hur hennes relation är till Glenns barn, som han har från den tidigare relationen med Kerstin Hysén, 62.

Annons

Så är Helena Hyséns relation till Glenn Hyséns barn

Glenn har dottern Charlotte Hysén, 37, och sonen Tobias Hysén, 40, och nu berättar Helena om deras starka band till varandra.

– Charlotte hon bor ju i Norge, så vi hörs ju på sms bara sådär, förklarar Helena för Hänt och fortsätter:

– Tobias träffar jag, det är som en vanlig relation, men det är ju inte mina barn. Så det blir ju bara så. Jag har inte lika bra kontakt med dem som mina egna barn.

Hon berättar också att det finns något som gör att hon träffar Tobias lite extra ofta. Helenas son Alexander har nämligen sonen Bob, 10, som spelar fotboll och Helena är en väldigt engagerad farmor.

– Men jag träffar ju Tobbe ofta för han är Bobs tränare, så jag träffar ju honom då när jag kör Bob och tittar på hans träningar.

FOTO: Ola Axman/Aftonbladet/TT, Henrik Jansson/Expressen/TT

Annons