LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Hyséns kärleksliv efter skilsmässan från Glenn

27 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Helena Hysén skilde sig från Glenn Hysén för nio år sedan.
Nu berättar tv-profilen om kärlekslivet efter skilsmässan, och hur hon ser på framtiden med en partner.
– Sjävklart skulle jag också vilja träffa någon, säger hon.
Annons
Helena Hyséns ord om kärlekslivet – efter långa tystnadenBrand logo
Helena Hyséns ord om kärlekslivet – efter långa tystnaden

Det har gått nio år sedan Helena Hysén och Glenn Hysén bestämde sig för att gå skilda vägar efter att ha varit gifta i 24 år. Sedan dess har deras relation varit allt annat än bra, och idag har det forna paret inte någon som helst kontakt med varandra.

Fyra år efter deras skilsmässa träffade Glenn kärleken på nytt i Camila Lendott, och i augusti förra året lovade paret att älska varandra i nöd och lust i en ceremoni framför ungefär hundra gäster. Men medan Glenn har fått uppleva kärleken igen är Helena fortsatt singel. I en intervju med Hänt berättar hon nu om hennes tankar kring dejtinglivet och hur hon ser på att träffa någon i framtiden.

– Det får komma när det kommer, OM det kommer, säger hon innan hon fortsätter:

– Sjävklart skulle jag väl vilja dejta lite mer än vad jag gör men det måste ju vara med någon som man verkligen vill dejta med, och det tycks vara väldigt få.

Helena Hysén om dejtinglivet idag

Men trots att hon ser fram emot den dagen hon blir kär igen tänker hon inte ge sig in i något som inte känns helt rätt, och trots flera försök har hon inte hittat den personen än.

Annons

– Just nu dejtar jag inte. Det ska ju finnas kemi liksom, det måste ju finnas någon slags kemi. Jag är ju inte en sån tjej som kan tänka att det växer fram eller att det kommer sen för att ”jag blir kär i hans hjärna”. Nej, så är det inte för mig. Jag känner det på en gång, säger hon innan hon fortsätter:

– Det är ju något som den här mannen utstrålar. Lite pondus och fräsch. Han behöver inte vara jättesnygg alltså, utan mer att han har något som man blir attraherad av. Man känner att här är det pondus, det är liksom ingen mes, och sen intelligens också. Det är ju en kombination av allting.

Vad Helena söker i en partner

Efter många år som singel vet hon med andra ord mycket väl vad hon vill ha, och då hon själv älskar sport berättar hon bland annat att ett sportintresse absolut är ett stort plus hos en man.

– När man pratar med personen i fråga vill man ju känna att man får ett bra svar. Man ska ju inte behöva förklara skämten för personen till exempel, och sen ska han också vara sportintresserad. Ja, som sagt en kombo av allting.

FOTO: TT

Annons