Helena Hyséns om ekonomin efter Glenn: ”En jätteskillnad”

Helena Hysén om ekonomin efter Glenn

I realityserien Hyséns på Kanal 5 avslöjar ex-frun Helena Hysén hur det står till ekonomiskt nu jämfört med tiden då hon levde ihop med Glenn Hysén. ”En jätteskillnad”, säger hon i programmet.

I den nya tv-serien Hyséns på Kanal 5 får vi följa hela familjen Hysén inklusive Glenn Hyséns, 59, ex-fru Helena Hysén, 57. Hon har blivit omåttligt populär med sitt rättframma sätt och driv, och tittarna älskar att få se och följa även henne trots att Glenn idag har en ny kärlek.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Numera är Helena Hysén arbetslös men tidigare har hon jobbat som bilförsäljare, elförsäljare och fastighetsmäklare.

– Jag är säljare. Jag älskar att sälja. Jag kan alltså sälja sand i en öken, det är inga problem för mig men just nu så letar jag jobb, förklarar hon i kvällens avsnitt av Hyséns.

I programmet medger hon att det är tuffare ekonomiskt nu, än vad det var när hon delade livet ihop med Glenn.

– Ekonomiskt sett har jag det ganska bra men självklart är det en jätteskillnad mot när jag var gift med Glenn och han var på sin högsta nivå i Liverpool. Det går ju inte att jämföra.

Med Helena fick Glenn barnen Anton, 27, Tobias, 36, Alexander, 31, och Annie, 24. Glenn spelade i Italien och England medan Helena var hemma med barnen, men de kom på besök med jämna mellanrum. Under sin storhetstid tjänade han mycket pengar.

– Jag tjänade 150 000 kronor i månaden netto för drygt 20 år sedan, berättade han tidigare i Expressen.

Det var 2010 som Helena upptäckte att Glenn varit otrogen och och deras  27 år långa äktenskap var över. Hon hade varit hemma med barnen och skött all markservice och hamnade i den klassiska kvinnofällan.

– Under alla år hade jag varit hemma och skött markservicen och funnits där för våra barn. Glenn brukade säga att ”när du blir 50, Helena, då kan du ta det lugnt.” Men när jag var 49 så skildes vi. Det blev precis tvärtom, har hon sagt till Expressen.

Drömmen om att bli advokat fick också hon lägga på hyllan för familjens bästa och letar nu med ljus och lykta efter ett nytt jobb.

Hyséns sänds på Kanal 5 klockan 21.00 på måndagar.

LÄS OCKSÅ: Helena Hyséns hemliga kärlek efter skilsmässan: ”Grekisk gud”

LÄS OCKSÅ: Helena Hyséns kritik mot familjens tv-serie: ”Helt fel bild”

FOTO: Ibl

Senaste nytt