LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Bergström i tårar – efter numret i Talang: ”Mitt hjärta”

25 feb, 2023 
André Färnsveden
Helena Bergström
Talang är i full gång och deltagare turas om att gå upp på scen för att imponera på juryn.
Och just det lyckades en mamma och dotter med.
Numret lämnade nämligen Helena Bergström i tårar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födselBrand logo
Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel

Talang är tillbaka i tv-rutan och den nya juryn har börjat bli varma om kläderna. Inför årets säsong tackade tre jurymedlemmar, Bianca Ingrosso, Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén, för sig och lämnade plats åt de som nu sitter i panelen – nämligen Johanna Nordström, Helena Bergstöm och Viktor Norén. Den fjärde jurymedlemmen är David Batra som nu gör sin sjunde säsong i Talang.

Jurymedlemmen Helena Bergström i tårar

Under fredagkvällens avsnitt fanns det ett nummer som påverkade Helena Bergström lite mer än andra. Det var en mamma, Madeleine, som gick upp på scenen med sin dotter Helena och de framförde ett akrobatiskt nummer ihop.

Redan under numret började Helenas ögon fyllas av tårar och när hon efteråt skulle bedöma numret var hon märkbart berörd och fick hålla tillbaka tårarna.

Annons

– Ni är mamma och dotter va? Jag är berörd. Det är otroligt, otroligt vackert verkligen.

Vidare frågar Helena den unga dottern om det var läskigt och om mamman någonsin tappat henne, varpå hon svarar ja på båda frågar och publiken ger ut ett gemensamt skratt. Sedan fortsätter Helena:

– Men som sagt, jag blev otroligt berörd. Jag tror det var den här känslan av närhet er emellan, och det är det som är väldigt väldigt vackert. När någon kan beröra, när något slår inne här i mitt hjärta och det gjorde ni verkligen.

Resterande jurymedlemmar berördes också och duon fick därför fyra ”ja” och är därmed vidare till semifinalerna.

Pär Lärnströms känslosamma golden buzzer

Men det inte första gången som ett nummer lyckas beröra den här säsongen. Samma hände nämligen i ett tidigare avsnitt när dansgruppen, Children of Ukraine framförde sitt nummer.

Efter framförandet fick programledaren Pär Lernström upp till jurypanelen och med tårar i ögonen uttryckte några starka ord om dansgruppen.

– De här ska få all uppmärksamhet de kan få. De här förtjänar det här mer än någon annan, säger han i programmet, sa han då.

Sedan tryckte han på den stora guldiga knappen i mitten, Golden buzzer, som skickade bidraget vidare direkt till finalen.

FOTO: TV4

Annons