LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helen Sjöholms uppgörelse med maken – avslöjandet om äktenskapsförordet

27 dec, 2023 
helen sjöholm
Helen Sjöholm är tillsammans med maken David Granditsky sedan 2004.
Men efter bröllopet gifte sig ingick de en uppgörelse.
– David motsvarade inte alls bilden av den man jag hade tänkt mig att jag skulle träffa, har Helen Sjöholm tidigare sagt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och BabbenBrand logo
Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och Babben

Helen Sjöholm är en av landets mest folkkära och älskade artister och musikalstjärnor.

Helen hade sitt stora genombrott med huvudrollen i Björn och Benny-musikalen sedan har karriären skjutit iväg. Med Kay Pollak-filmen Så som i himmelen fick hon superhiten Gabriellas sång, och låten Du år min man som Helen gjorde tillsammans med Benny Anderssons orkester låg på Svensktoppen i 109 veckor.

När det kommer till familjelivet så är Helen tillsammans med maken David Granditsky sedan 2004.

Helen Sjöholm om första träffarna med maken David

Artisten har tidigare berättat för Hänt att hon inte var beredd på att falla för David. Eftersom han inte alls motsvarande bilden av den man hon hade tänkt träffa.

– David motsvarade inte alls bilden av den man jag hade tänkt mig att jag skulle träffa. Han var en storstadskille och inte alls intresserad av att åka till fjällen, att bo utanför stan, att ha mysiga hemmakvällar med middagar – allt det som jag tyckte var skönt med livet. Därför var det så befriande.

Kärleken sprudlar än idag mellan paret och tillsammans har de barnen – Ruben, Samuel och Johanna.

Helen Sjöholms uppgörelse med maken – avslöjandet om äktenskapsförordet

Helen har även hyllat sin make när hon medverkade i Så mycket bättre. Då hon tolkade Jakob Hellmans låt Hon har ett sätt.

Annons

– Jag ville hitta en egen ingång, och då kom jag att tänka på en kille som jag har spanat på i 17 år, som jag bor med. Som jag tror att jag känner, men ändå inte 100 procent. Min man. Den här kan bli min, på det sättet att den är till honom, sa hon i programmet.

Även om paret är lyckligt gifta så har de tagit vissa praktiska beslut i sin relation. När paret sa ja till varandra 2006 valde Helen att ta fram ett äktenskapsförord där det står att de behåller sina egna tillgångar om de någon gång skulle gå skilda vägar, något som Aftonbladet rapporterat om.

FOTO: TT

Annons