ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hasse Anderssons fru Monicas plötsliga uttalande om döden: ”Underbart liv”

04 sep, 2023 
Simon Lundh
Hasse och Monica Andersson
Monica Forsberg är ihop med Hasse ”Kvinnaböske” Andersson.
Nu berättar hon om framtidsplanerna samtidigt som hon ger ett starkt uttalande om döden.
– Jag har haft ett underbart liv, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Olle Jönsson om sjukdomen: "Man kan inte dö av den"Brand logo
Olle Jönsson om sjukdomen: "Man kan inte dö av den"

Monica Forsberg, 72, träffade sin stora kärlek 1991 i artisten Hasse "Kvinnaböske" Andersson, 75, på ett skivbolag i Värmland. Det har hunnit gå ett antal år sedan 1991 och paret är än idag tillsammans.

– Jag var ensamvarg till jag träffade Hasse. Då hamnade jag rakt in en stor och bullrig familj. Jag var lite orolig hur det skulle gå. Jag var ju van att vara själv och bestämma över mitt liv. Men det visade sig vara en högvinst. Hasse är världens mest omtänksamma människa. Inte bara mot mig, utan mig alla. Han har ett stort hjärta, säger hon.

Monica Forsbergs besked för framtiden

Nu är Monica aktuell med musikalen De´ e´ det här vi kallar kärlek. Det kommer att spelas en del schlagerdängor. Däribland Kärleken är evig, Bra vibrationer och Främling som Monica också varit med och skrivit.

I höst firar Monica sin 73:e årsdag. Med åldern kommer även en del skavanker. Monica har artros både i ryggen och höften. Förutom det så mår hon bra. Något hon berättar för tidningen Allers.

Annons

– Jag känner mig inte gammal. Jag märker ju att själva fodralet blir lite äldre, och att allt går lite långsammare, men i huvudet är man ju äldre. Så säger alla jag prata med. Där är man ju fortfarande kreativ och med i matchen.

Monica otippade ord om döden: ”Om jag skulle dö idag...”

Genom åren har Monica hunnit med mycket i sitt liv. Bland annat har hon också regisserat och producerat svenska dubbningar av Disney-filmer under 1980- och 1990-talet. Överlag är hon väldigt nöjd med sin karriär och kommer med ett litet avslöjande om sitt liv.

– Jag har haft ett underbart liv. Om jag skulle dö idag är ok, avslutar hon med att säga.

Hasse Andersson och Monica.

Hasse Andersson om Monicas hälsa: ”Vi båda har artros och så...”

Hasse har tidigare berättat för Hänt att när Monica var barn drabbades hon av besvär med sin lunga vilket har givit henne komplikationer än idag.

– Det hade hon när hon var barn, så fick hon lunginflammation rätt många gånger, så hon har ju lite nedsatt kapacitet. Nu har hon lite problem med sin rygg och sina knän, det är förslitningar som man får. Vi båda har artros och så, men det är ju sådant som drabbar alla, säger Hasse och fortsätter:

– Det är ingenting som stoppar oss, vi gör det vi vill ändå och det vi kan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons