Här visar Carolina Klüft gravidmagen i tv

16 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Friidrottsstjärnan Carolina Klüft och sambon Patrik Klüft väntar sitt andra barn tillsammans. Under tisdagen visade hon upp gravidmagen när hon satt i publiken på "Allsång på Skansen".
Annons

Tidigare i sommar kunde friidrottsstjärnan Carolina Klüft, 34, avslöja att hon och kärleken Patrik Klüft, 40, väntar sitt andra barn. Och när hon under tisdagskvällen såg “Allsång på Skansen” från publikplats, visade hon upp gravidmagen.

Carolina som tillsammans med Micke Leijnegard, 53, är aktuell som programledare för SVT:s höstsatsning “Duellen”, blev vid ett tillfälle intervjuad av Sanna Nielsen. Intervjun fokuserade på kommande programmet, men nyfikna tittare kunde även ana tecken på att hon och maken Patrik väntar tillökning i höst.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Carolina Klüft visade upp gravidmagen i “Allsång på Skansen”.

– På lördag är det dags för duellen i SVT. Då är det massa spännande dueller där vi tillexempel kommer att få se en polis möta en låssmed, eller vad sägs som ett jasplan mot en sportbil, berättade Carolina.

Annons

Men under intervjun var det svårt för tittarna att ta miste på stjärnans gravidmage, som vittnar om att lilla dottern Laleh, 1,5, i höst blir storasyster.

Foto: SVT, IBL

Annons