LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här syns Pernillas ex Joachim igen – nya videon avslöjar

18 jun, 2023 
Frida Eklöf
Pernilla Wahlgren och Joachim LennholmS
Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholms gemensamma son Theo har gått ut grundskolan.
Pernilla passade på att lägga upp en video på Instagram på sitt ex tillsammans med en hyllning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”Brand logo
Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”

Pernilla Wahlgren, 55, har hela tiden nya projekt i sikte och hennes karriär är minst sagt en framgångssaga. Den 27 juni gör hon premiär som programledare för Allsång på Skansen.

Men det är inte bara i karriären som det pågår mycket för Pernilla, även i privatlivet händer det en hel del grejer.

Pernilla Wahlgrens hyllning till ex-maken Joachim Lennholm

Efter att Pernilla varit singel i flera år har hon äntligen hittat kärleken på nytt i Christian Bauer som hon i dag är upp över öronen förälskad i.

Men innan hennes och Christians vägar korsades har Pernilla två långa förhållanden i bagaget. Dels med Emilio Ingrosso, som hon har barnen Bianca, Benjamin och Oliver med, dels med Joachim Lennholm, som hon har yngste sonen Theo med.

Pernilla och Joachim träffades på en kändisfest i Stockholm 2002 men kärlekssagan gick i kras sex år senare.

I veckan var det dags för sonen Theo att gå ut grundskolan och därmed göra sig redo för nästa stora steg i livet – gymnasiet. Det är i ett Instagram-inlägg som Pernilla har publicerat en video där följarna kan få en snabb glimt av Joachim.

Annons

”Så kom dagen då mitt yngsta barn gick utan 9:an , och därmed tog 28 år som förälder till skolbarn slut…! Sista gången man fick vara klassmamma & styra upp present till lärarna. Och antagligen sista gången man fick vara med i klassrummet…! Är SÅ STOLT över dig vår fina THEO - och ser nu fram mot att få följa din kommande gymnasieutbildning , och att förhoppningsvis för första gången få ett barn som tar studenten..!", skriver Pernilla på Instagram.

I inlägget passar även Pernilla på att hylla sitt ex och den fina relationen som de i dag har till varandra.

”Jag är också VÄLDIGT STOLT över den fina relation jag har med Theos pappa, och hur bra det känns både för Theo och oss, när vi kan dela såna här viktiga dagar i vårt gemensamma barns liv! Det är det FINASTE vi skilsmässoföräldrar kan ge våra barn!!!!”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cecilia Liljeton/TT

Annons