Här spårar pranket mot Robin Bengtsson ur inför Eurovision

Här spårar pranket mot Robin Bengtsson ur inför Eurovision

Inför finalen av Eurovision song contest passade Power hit radio på att spela Robin Bengtsson ett spratt. Men pranket fick en minst sagt oväntad vändning, när Robin plötsligt började prata om ett strippklubbsbesök i Ukraina...

Robin Bengtsson, 26, tävlar i kväll i finalen av Eurovision Song Contest 2017. Robin, som går ut med startnummer 24 av 26 i tävlingen, har haft en intensiv vecka i Ukraina och laddar just nu upp inför den stora direktsändningen.

Men när Erik Myrlund Varo, 32, från radiokanalen Power hit radio ringde upp artisten för att göra ett prank inför sändningen, gick det inte riktigt som planerat. Erik, som påstod sig heta Igor och ringa från hotellreceptionen i Kiev, krävde att Robin skulle betala sin hotellnota, men var nog inte beredd på att artisten snabbt skulle genomskåda skämtet – och pranka honom tillbaka.

Här prankar radioprataren Robin Bengtsson
Slå på ljud

– Inkluderar räkningen strippklubben jag var på eller kommer det på en separat räkning? frågar Robin Bengtsson i klippet, varpå Erik blir fullständigt ställd.

Robin fortsätter sen med ett skratt:

– Det var ett bra försök, Erik, men det var ganska lätt att komma på dig. Jag misstänkte att du skulle ringa någon gång under veckan. Men du var väldigt bra med brytningen, det var duktigt, säger han.

LÄS OCKSÅ: 11 saker du garanterat inte visste om Robin Bengtsson

För Hänt berättar Erik Myrlund att han och Eurovision-artisten känner varandra bra sedan tidigare, men att han inte var beredd på att Robin skulle genomskåda honom.

– Jag blev lite chockad först, i och med att jag känner Robin väldigt väl och han är inte den som går på strippklubb. Men sen när jag hörde att han började le medan han pratade, så fattade jag att det var jag som hade blivit prankad, säger han och skrattar.

LÄS MER: Ellen Bergström om romansen med Robin Bengtsson: ”Vi föll för varandra direkt”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN