LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellen om romansen med Robin: "Vi föll för varandra direkt"

05 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Både Ellen Bergström och Robin Bengtsson hade lämnat två destruktiva förhållanden bakom sig, när de föll för varandra. Nu berättar "Let's dance"-stjärnan om sin romans med "Melodifestivalen"-vinnaren.
Annons

I kväll tävlar Ellen Bergström, 27, i semifinalen av “Let’s dance” – och nästa vecka tävlar Robin Bengtsson, 26, i Eurovision Song Contest. Men vad få vet är att de båda profilerna en gång har haft en romans och varit ett kärlekspar. För två och ett halvt år sedan träffades profilerna på en privat grillfest på Södermalm i Stockholm och kärlek uppstod vid första ögonkastet.

– Vi träffades via några kompisar den där kvällen och föll väl direkt för varandra. Men båda var ganska ledsna och heartbroken just då. Både han och jag hade precis gjort slut med våra ex, så det var väl lite av ett “rebound”-förhållande. Vi fann varandra där mitt i all sorg och stöttade och hjälpte varandra att gå vidare från våra tidigare destruktiva förhållanden, säger Ellen Bergström till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret umgicks intensivt under några månader hösten 2014, hälsade på varandras respektive familjer och trots de tidigare hjärtesorgerna så spirade förälskelsen mellan stjärnorna.

Annons

– Jag fick en jättefin relation med hans föräldrar, som jag fortfarande har. Hela hans familj och han själv är helt underbara, så fina och genuina. Vi var ganska snabba på att involvera våra familjer i vår relation, det skedde ganska naturligt. Robins familj är väldigt lik min familj, säger Ellen.

Men samtidigt som relationen var härlig, så var varken Robin eller Ellen vid tillfället helt redo för ett nytt förhållande. De tidigare, destruktiva relationerna som de hade lämnat skavde fortfarande under ytan och till slut valde paret att göra slut.

– Vi kände ju ett pirr i början, men sen avtog det och vi blev mer vänner. Vi gick ju på ganska många röda mattor och sånt ihop för att det skulle sticka i ögonen på våra ex, kan jag tänka mig. Så var det säkert. Vi var lite hämndlystna båda två, säger Ellen och fortsätter:

Annons

– Vi trodde ju inte att det var ett “rebound”-förhållande, men när vi gjorde slut så var det ändå så. Det var en kort liten fling. Vi sa typ “Vi är inte meant to be, men tack som fan för att vi har hjälpt varandra ur det destruktiva”.

Ellen Bergström och Robin Bengtsson hösten 2014.

I dag har Ellen Bergström och Robin Bengtsson inte längre någon kontakt, av respekt för hans nya flickvän Jennie Salte, 24. Robin och Jennie förlovade sig för drygt en månad sedan och Ellen menar att hon är jätteglad att Robin har hittat kärleken igen.

– Robin är en jättefin människa och jag är så glad att han har hittat en bra tjej som han ska gifta sig med. Jag är på riktigt så glad för hans skull. Vi pratar inte längre, eftersom jag tycker att det är lite respektlöst att fortsätta vara vän med sitt ex när han har gått vidare. Men jag skrev till honom och grattade honom efter Melodifestivalen, säger Ellen.

Annons

Kommer du att heja på honom i Eurovision nästa vecka?

– Ja, jag hoppas att han vinner. Han om någon är värd allting bra i världen, för fan vad han har fått kämpa. Han har inte haft det lätt. Han är fucking värd allting gott här i världen, säger hon.

Om du vinner “Let’s dance” på fredag nästa vecka, och han “Eurovision”, vore inte det en bra hämnd om något mot era ex?

– Jo, faktiskt. De två exen som vi lämnade förtjänar båda två ett “fuck you”-finger. Nu blev jag riktigt taggad. När jag tänker på dem, då känner jag bara att “nu jävlar kör vi”, säger Ellen och skrattar.

Ellen avslöjar sanningen bakom romansen med Eurovision-RobinBrand logo
Ellen avslöjar sanningen bakom romansen med Eurovision-Robin

Semifinalen av “Let’s dance” sänds 20.00 i kväll, fredag, på TV4. Förutom Ellen Bergström tävlar Anja Pärson, 35, och Jesper Blomqvist, 43.

Foto: IBL

Annons