TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här snor Marilyn Mansons pappa sin sons stil

04 mar, 2015 
AvElisabeth Andersson
De här härliga bilderna på Marilyn Manson och hans pappa som spexar loss framför kameran i likadana outfits värmer våra hjärtan.
Annons

I marsnumret av tidningen Paper, ni vet de som ville “break the internet” med Kim Kardashians rumpa, pryds omslaget av Marilyn Mansons välsminkade nuna. Men det är bilderna inne i tidningen som gör oss allra gladast.

MarilynMansonPaper3
Foto: Terry Richardson/Paper

Under plåtningen poserar artisten tillsammans med pappa Hugh Warner, som har kopierat sin sons stil – och visst klär den honom?

tumblr_nkg3t3v7671qa42jro1_1280
Foto: Terry Richardson/Paper

Manson själv skrattar åt faderns uppenbarelse.

tumblr_nkg3u4Jxzq1qa42jro1_1280
Foto: Terry Richardson/Paper

– Det där är ett bra exempel på “kommande julars ande”. När jag ser bilder på min pappa tänker jag: “Han ser ut som jag”. Den första gången jag såg honom i smink var, ironiskt nog, den andra konserten jag någonsin gick på. Han klädde sig som Gene Simmons och tog med mig på Kiss “Dynasty”-turné när jag var 11. Folk frågade min pappa om de kunde få hans autograf, säger han till Paper.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Andra läser också:

Annons