LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här snor Marilyn Mansons pappa sin sons stil

04 mar, 2015 
AvElisabeth Andersson
De här härliga bilderna på Marilyn Manson och hans pappa som spexar loss framför kameran i likadana outfits värmer våra hjärtan.
Annons

I marsnumret av tidningen Paper, ni vet de som ville “break the internet” med Kim Kardashians rumpa, pryds omslaget av Marilyn Mansons välsminkade nuna. Men det är bilderna inne i tidningen som gör oss allra gladast.

MarilynMansonPaper3
Foto: Terry Richardson/Paper

Under plåtningen poserar artisten tillsammans med pappa Hugh Warner, som har kopierat sin sons stil – och visst klär den honom?

tumblr_nkg3t3v7671qa42jro1_1280
Foto: Terry Richardson/Paper

Manson själv skrattar åt faderns uppenbarelse.

Annons
tumblr_nkg3u4Jxzq1qa42jro1_1280
Foto: Terry Richardson/Paper

– Det där är ett bra exempel på “kommande julars ande”. När jag ser bilder på min pappa tänker jag: “Han ser ut som jag”. Den första gången jag såg honom i smink var, ironiskt nog, den andra konserten jag någonsin gick på. Han klädde sig som Gene Simmons och tog med mig på Kiss “Dynasty”-turné när jag var 11. Folk frågade min pappa om de kunde få hans autograf, säger han till Paper.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Andra läser också:

Annons