LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter Kim Kardashians nakenchock – här är nya rumphånet

13 nov, 2014 
Hänt
Komikern Chelsea Handler vill också "paja internet". Nu hånar hon realitystjärnan Kim Kardashians utvik med en egen rumpbild på sitt Instagramkonto.
Annons

Det är i tidningen Paper som realitystjärnan Kim Kardashian vikt ut sig i en serie bilder som fått internet att gå bananas. Och det var också planen.

På omslaget av tidningen poserar Kim med blottat bakdel över rubriken “Break the Internet”. Och visst har utviket blivit en snackis, men bilden har också gett upphov till en rad parodier där hennes rumpa jämförs med allt från munkar till potatisar.

Komikern Chelsea Handler är en av dem som hakat på trenden. På sitt Instagramkonto har hon nu lagt upp en bild på sin egen rumpa med texten “Gissa vilken som är äkta?”:

rumpa
Källa: chelseahandler//Instagram

Komikern har tidigare publicerat en bild på sig själv där hon rider topless på en häst – en parodi av det konstlade fotografiet på Rysslands president Vladimir Putin, men också i protest mot att kvinnors bröst fortfarande anses vara tabu på många nätsajter.

Kim Kardashian lär inte kommenterat rumphånet, men i dag släpptes ytterligare nakenbilder från tidningen, där 34-åringen poserar helt naken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons