LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här når Pernilla Wahlgren ut till Phillipe – men kan inte hans namn

21 mar, 2024 
pernilla wahlgren
Att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var tillsammans i många år har nog knappast någon missat.
Detta innebär ju att Pernilla Wahlgren var svärmor åt Phillipe i flera år – men trots detta verkar hon inte ha full koll på hans namn..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Levin Larsson nobbar Bianca Ingrosso: ”För mycket”Brand logo
Farmen-Levin Larsson nobbar Bianca Ingrosso: ”För mycket”

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sedan. Vi har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och väldigt passionerade, men allt det här make up-et och break up-et har nog tärt på oss. Jag tror att det var det som hände, säger hon i videon.

– Till slut känner man bara att ‘nej, vet du vad, jag tror att vi nog är lyckligare utan varandra’.

Pernilla Wahlgrens relation till Phillpe Cohen

När Phillipe och Bianca var tillsammans verkade Pernilla ha en fin relation till sin svärson. I ett avsnitt av Wahlgrens värld sa hon bland annat såhär till honom under en middag:

– Phillipe, lyckan att ha dig som svärson är nästan lika stor som den lycka min dotter känner för att ha dig som sin pojkvän. Vi älskar dig. Jag älskar dig, Phillipe. Jag kanske inte säger det så ofta, men det gör jag.

Annons

– Vad fint, svarade då Phillipe.

Här når Pernilla ut till sin ex-svärson – men det blir fel

Huruvida Pernilla och Phillipes relation är idag är för oss okänt, men något vi kan se är de offentliga kommentarerna som de skriver till varandra på sociala medier. Nu har Pernilla till exempel valt att gratta Phillipe på Instagram, då han berättar att han öppnat ytterligare en restaurang. Men något i kommentaren ser lite fel ut.. Jo, Pernilla stavar sin före detta svärsons namn fel!

Hon skriver:

Grattis Fillipe!

Med andra ord väljer hon att kalla honom för Philippe med ett F istället för Ph. Ops!

Annons