Här flyr Kourtney Kardashian i panik – efter den läskiga upptäckten

Har du spindelfobi? Då kanske det är dags att sluta läsa här, för realitystjärnan Kourtney Kardashian har inte ett vanligt spindelproblem – hennes hem kryllar nämligen av stora fågelspindlar!

Imse vimse spindel klättrar hemma hos Kourtney Kardashian, 38. I ett nytt avsnitt av ”Familjen Kardashian” ligger Kourtney och solar med en kompis på sin uteplats när vännen helt plötsligt flyger upp från solstolen. Anledningen stavas en stor fågelspindel som vandrar förbi.

– Åh herregud, åh herregud!, skriker Kourtney Kardashian chockat och förklarar att det inte är första gången som hon har problem med de håriga krypen.

– Jag har ringt Anticimex, de kom och sprayade två gånger. Jag vet inte vad jag ska göra. Vi är utomhus ungefär 50 procent av tiden och jag har redan haft en utrotade här som varit och sprayat. Jag kommer inte att kunna sova ikväll. Jag kommer inte känna mig helt lugn förrän fågelspindlarna är helt borta.

I programmet syns Kourtney Kardashian återigen ringa Anticimex som förklarar att det är svårt att bli av med alla spindlar eftersom det är parningssäsong. Efter samtalet chockas tjejerna återigen av ännu en spindel och ses springa från sina solstolar.

Se den dramatiska videon här: 

LÄS OCKSÅ: Scott Disick rasar över Kourtney Kardashians nya bebisbesked

LÄS OCKSÅ: Familjebråket avslöjat – därför döpte Kylie Jenner dottern till Stormi

FOTO: Faksimil Youtube

Senaste nytt