ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här dyker Sofia Geite upp i ett annat program – orden om plötsliga bytet

09 nov, 2022 
Sofia Geite
Karriären går som på räls för Sofia Geite.
I Nyhetsmorgon briljerar hon jämt och ständigt i tv-rutan.
Men nyligen såg vi henne i en roll – som vi inte är vana att se henne i nämligen som nyhetsuppläsare.
Annons
Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"Brand logo
Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"

Programledaren Sofia Geite, 40, är ett välbekant ansikte i Nyhetsmorgon. Genom åren har Sofia kommit att bli en stor favorit hos TV4-tittarna och nu ser vi henne glänsa på fredagar när hon leder morgonprogrammet med parhästen Steffo Törnquist, 66.

Sofia Geites familjeliv med maken och döttrarna

Det är inte bara karriären som rullar på för Sofia, familjelivet går minst lika bra. Idag är hon gift med TV4-kollegan Johan Edlund och tillsammans har de döttrarna Elsa och Ester. Men familjen är större än så – Johan har nämligen en son sedan tidigare med en annan TV4-profil, Jessica Almenäs.

I en intervju med Expressen har Sofia tidigare berättat om bonusfamiljelivet och hur det fungerar i vardagen.

– Nu är Jack så stor, han är 17 år. Men allt funkar jättebra och vi försöker fira påsk tillsammans så alla halv- och bonussyskon kan träffa varandra. Det har aldrig funnits något agg och då kan man lika gärna ha trevligt tillsammans.

Annons

Men det vissa kanske inte vet är att Sofia har arbetat på TV4 mycket längre än så. Innan hon landade en programledarroll i Nyhetsmorgon så arbetade hon som nyhetsuppläsare, på TV4 i Norrköping. Där hela hennes journalistiska karriär började.

Sofia Geite i rollen vi är ovana att se henne i

Sofia Geite är en fena på sociala medier och hon uppdaterar ofta från sina dagar i studion och innan hennes arbetsdag sätts igång i Nyhetsmorgon.

Men nyligen delade Sofia med sig av ett inlägg på Instagram, där vi kunde se henne i en roll som vi är ovana att se henne i nuförtiden.

”Huserar i studio P idag”, skrev hon till bilden.

Men vad var det Sofia egentligen skulle göra?
Jo det var återigen dags för henne att agera programledare för Nyheterna. I ett meddelande till Hänt berättar Sofia hur mycket hon arbetar som programledare för nyhetssändningarna.

”Jag har jobbat som nyhetsuppläsare sedan 2008, då på TV4 i Norrköping där min journalistiska bana började. Nu jobbar jag varje fredag på Nyhetsmorgon tillsammans med Steffo och ibland på Nyheterna där jag i huvudsak är programledare för våra nyhetssändningar på TV4 Play”

Precis som med Nyhetsmorgon så gör hon nyhetssändningarna med bravur!

FOTO: TV4

Annons