LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här fångas Martin Stenmarck på bild med kvinnliga sportstjärnan

31 jan, 2024 
Martin Stenmarck har varit tydlig med att han vill hålla sitt kärleksliv privat. Men nu syns han tätt intill den välkända idrottaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Artistparet Martin Stenmark, 51, och Hanna Hedlund, 48, skiljde sig under sommaren 2021 efter 23 år tillsammans. Efter det var Martin singel i en period tills han i november 2022 kunde avslöja att han hittat kärleken på nytt.

Sedan dess har vi sett Martin titt som tätt dyka upp på olika galor och rödamattor där han blivit fotad med kändiskvinnor. Nyligen var han på plats för firandet av Pernilla Wibergs hotell i Idre Fjäll som firade 20 år.

Martin Stenmarcks bild ihop med Pernilla Wiberg

Det är Pernilla själv som delat bilden ihop med Martin på Instagram där de posar glatt på röda mattan. De både står med varsitt glas med bubbel i handen och håller om varandra tätt.

Annons

På de nästkommande bilderna syns även kändisar som bland andra Mark Levengood och skidlegendaren Ingemar Stenmark.

Martin Stenmarcks nya kärlek – okända flickvännen

Men som redan nämnt har ju Martin faktiskt redan en ny kärlek i sitt liv. Men den kvinnan har han valt att hålla borta från offentligheten.

I en intervju med Aftonbladet har Martin tidigare adresserat att han faktiskt vill hålla henne hemlig, åtminstone för ett tag.

– Jag har hittat någon som jag tycker om och som är snäll och rolig. Det är en toppentjej. Sedan vill jag fortfarande hålla henne hemlig. Jag kommer att berätta vem det är, men jag är verkligen jättelycklig, sa han då.

Annons

Han har även sagt att det är flickvännen som får bestämma när det är dags att offentliggöra relationen.

FOTO: Instagram / TV4Play

Annons