Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här dissar amerikanska nöjessajten Martin Björk – efter udda beteendet

18 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Programledaren Martin Björk sniffar artisten Shawn Mendes i armhålan.
NRJ-programledaren Martin Björk har gjort det till sin grej att lukta sina intervjuoffer i armhålan, men det vet inte den stora amerikanska nöjessajten Buzzfeed som nu dissar Martins beteende.
Annons

Förra veckan fick radiokanalen NRJ besök av den kanadensiska världsartisten Shawn Mendes, 19, som ligger bakom superhiten There’s nothing holding me back, som toppat listorna runt om i världen.

Det Shawn Mendes kanske inte visste var att NRJ:s programledare Martin Björk, 46, har gjort det till sin grej att lukta sina intervjuoffer i armhålorna, så efter sändningen lade Shawn Mendes själv ut ett videoklipp där Martin syns ta en sniff.

– Kan jag få lukta i din armhåla? säger Martin Björk i klippet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Självklart, gör det, svarar Shawn Mendes och Martin dyker in under armen.

– Fan det luktade gott! utbrister Martin något förvånat.

Nu har den stora amerikanska nöjessajten Buzzfeed snappat upp händelsen och gjort en artikel med rubriken: Varför sniffar den här medelålders mannen Shawn Mendes i armhålan?

Annons

Buzzfeed har gjort sig roliga över den “medelålders mannen” som då är Martin Björk och beskriver att de känner “spänning” i det dovt upplysta rummet.

“Shawn ger med sig och den slumpartade medelålders mannen tittar dit… och tar sig en sniff.”

Martin själv skrattar mest åt hela grejen.

– Att lukta kändisar under armen är ju min gimmick i Intimt med Björken och självklart gjordes inga undantag för en världsstjärna. Han luktade väldigt gott, förklarar Martin Björk i NRJ efteråt.

Där avslöjar han också att Shawn Mendes skojade om Martin Björks munhygien.

– Shawn Mendes var oerhört trevlig och allt gick ju väldigt bra tills han tyckte att jag luktade illa i munnen. Men ärligt talat så berättade han efteråt att jag luktade ”perfectly fine”. Killen har humor med andra ord.

Martin Björk är nu dessutom aktuell som programledare i realityserien Are you the one – Sverige, som sänds på TV3 och i Viafree måndag till onsdag klockan 22.00.

Här är alla deltagare i Are you the one – Sverige:

FOTO: IBL, NRJ

Annons