LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Har Carina Berg och Kristian Luuk ångrat sig?

15 nov, 2016 
Johnny Axelsson
Kristian Luuk och Carina Berg har plötsligt valt att radera det gemensamma inlägget på nätet som förklarade att de skulle skilja sig från varandra.
Annons

Programledarparet Kristian Luuk, 50, och Carina Berg, 39, släppte själva nyheten på sina respektive Instagram-konton den 7 oktober att de ska skilja sig.

Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Efterson det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här“, gick det att läsa.

Polarpriset - Polar Music Prize

Den 24 oktober, lämnad paret enligt Expressen in sin ansökan till Stockholms tingsrätt om äktenskapsskillnad. I sin skilsmässoansökan har paret kryssat i den ruta som innebär att de begär att skilsmässan ska föregås av en betänketid om minst sex månader. Nu har paret alltså valt att radera Instagram-posten på nätet där de förklarade att de skulle skiljas och det är oklart varför. Har de två kanske helt enkelt ångrat sig? Tillsammans har Kristian och Carina sonen Holger, 7. ”På spåret”-profilen har sedan tidigare äktenskap även barnen Sebastian och Smilla. Tv-profilerna har tillsammans en stor lägenhet i Vasastan i centrala Stockholm som de flyttade in i 2013. Enligt uppgift till Hänt är den så stor som 168 kvadratmeter och är värd flera miljoner kronor och båda är fortfarande skriva på adressen. Om de ska sälja eller en flytta ut, är alltså inte klart.

Annons

Vi har tidigare berättat att paret inte har något äktenskapsförord och deras två olika bolag är värda över 13 miljoner kronor, det meddelade Expressen. Carina Bergs bolag är värt 7 149 000 kronor och Kristian Luuks är värt 5 940 000 kronor. Carinas bolag är alltså värt drygt 1,2 miljoner kronor mer än Kristians.

Idag har SVT-stjärnan fullt upp med jobb och inspelning av “På spåret” och har på sitt Instagram-konto lagt upp en hel från dessa tillfällen. Carina var nyligen aktuell i “Ett jobb för Berg” på Kanal 5 och har synts till i vimlet.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons