Parneviks svar om Luuks och Bergs skilsmässa får alla att undra...

Mystiken tätnar kring medieparets skilsmässa. Nu vädjar Kristian Luuk och Carina Berg till vännerna som har insyn i uppbrottet att ligga lågt. "De ringde igår och bad mig inte kommentera", säger vännen Jesper Parnevik.

Spekulationerna kring Kristian Luuks, 50, och Carina Bergs, 38, skilsmässa blir allt mer intensiva. Hur kunde paret, som kämpat så hårt för sin kärlek, gå skilda vägar? Luuk var ju som bekant gift småbarnspappa – och Carina sambo med en annan man, när de träffades av Amors vassaste pilar under inspelningarna av “Godnatt Sverige” 2005. Under stort hysch-hysch förlovade sig paret 2008 – och gifte sig. Sedan föddes kärleksbarnet, en son som idag är sju år.

I våras började dock separationsrykten att florera. Enligt initierade källor till Hänt vistades inte längre Carina i den gemensamma lägenheten i Vasastan. Tidningen Expressen rapporterar nu om att paret tog en paus “för att känna efter om de skulle fortsätta tillsammans eller gå skilda vägar”.

I förra veckan meddelade paret, i ett gemensamt inlägg på sina respektive Instagram-sidor, att äktenskapet havererat. 

Arrivals at The Polar Music Prize, Stockholm Concert Hall, 2015-06-09

Det senaste halvåret har separationsryktena avlöst varandra.

Nu diskuterar hela medie-Sverige om vad som kan ha orsakat parets skilsmässa. Spekulationerna blir inte mindre av att Luuk och Berg har satt munkavel på vännerna som har insyn i separationen. Nära vännen Jesper Parnevik berättar i Expressen:

– De ringde i går och bad mig inte kommentera, säger Jesper Parnevik, som känt Carina Berg sedan 2011. De träffades när Carina var gäst hos Mia och Jesper i Florida-villan i “Berg flyttar in”, och blev sedan vänner privat. Jesper och Mia har även besökt Carinas och Luuks lantställe i Sverige.

Parneviks är nära vänner med Carina Berg och Luuk.

Carina Berg berättade tidigare i tidningen Yourlife att hon visste på direkten att Kristian Luuk var den rätte. Det klickade omedelbart.

– Det behövdes inte mer än en månad från hej till oj, hej! Det är så himla enkelt när man skrattar ihop jättemycket hela dagen, har hon berättat i tidningen Yourlife.

Kristian Luuk och Carina Berg smög länge med sin kärlek. De träffades 2005.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!