LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är alla kända deltagare i Här bor jag 2022 på Discovery+

18 feb, 2022 
Här bor jag
Vilken färg på gardinerna har Victoria Silvstedt och äger Carl Jan Granqvist Sveriges häftigaste vinkällare? Snart vet du svaret.
Den 22 februari har det nya programmet Här bor jag premiär – se listan med alla kändisar som medverkar här.
Annons
Anis Don Demina om samarbetet med Pär LernströmBrand logo
Anis Don Demina om samarbetet med Pär Lernström

Nytt år innebär massvis av nya tv-premiärer, och det tackar man ju inte nej till. Discovery+ har gått hårt ut och presenterat en hel del nya spännande program under den kommande våren. Nyligen hade The Island Sverige premiär, där vi får följa bland annat Mikael Soldoktorn Sandström, 63, och Maria Montazami, 55, under sitt livs resa ute på en öde ö, långt ifrån omvärlden.

Även True Love är ett nytt format som under vintern släppts på streamingtjänsten. I programmet har kärlek blomstrat när 24 singlar möts i Villa Amore i Toscana. Kärleken sätts gång på gång på prov i ceremonier när deltagarna tvingas svara på frågor med lögndetektorer.

Vad är Här bor jag?

Har du undrat hur det ser ut hemma hos kändisarna så kommer här en glädjande nyhet till dig. Det är nu nämligen så att Discovery+ presenterar sitt nya program Här bor jag.

Annons

”I Här bor jag bjuder svenska kändisar in oss på rundvandring i sina hem - men med en twist: till en början avslöjas inte VEMS hem vi ser, så tittarna får vara med och gissa sig till vem som bor var. Är det stökigt? Extravagant? Sparsmakat eller en orgie i färger, mönster och stilar?

Under avsnittens gång får vi veta om vi lyckats para ihop rätt hem med rätt känd svensk. Samtidigt får vi en unik inblick i 32 välkända svenskars liv och vardag.”, skriver Discovery+ när de presenterar programmet:

Vem kommer då leda det nya programmet? Jo, det har Claes Malmberg, 60, fått den stora äran att göra. Eller kanske främst hans röst, då Discovery+ skriver att Malmbergs röst kommer guida oss genom kändisarnas hem. Det återstår att se helt enkelt!

Vilka är deltagarna i Här bor jag?

Eftersom programmet går ut på att gissa sig fram till vilken kändis som Claes besöker så har inte alla deltagare presenterats än. Men vi får oss en liten tjuvkik på några av namnen det handlar om.

Här bor jag har premiär 22 februari på discovery+ och Kanal 5.

FOTO: Discovery+

Annons