Filip Lamprechts okända relation till Benjamin Ingrosso avslöjad

Benjamin Ingrosso gjorde stor succé på sin första konsert på tre år i fredags.
Han har fått otroliga recensioner från både press och publik.
Läs Filip Lamprechts starka ord till Benjamin här.
17:54

Efter reklamen: Kommer Paradise Hotel-profilen hitta kärleken genom varukorgen?

(17:54)

Slå på ljud

Fredag den åttonde mars – på ett fullsatt Fållan i Stockholm. Enligt publiken på plats var det en kväll man sent skulle glömma när Benjamin Ingrosso, 24, tog plats på scenen.

Energiknippet Benjamin som sjungit och uppträtt sedan han var ett litet barn sågs dansa runt och ha allas uppmärksamhet när han i fredags brände av en riktig show, som också var den första livekonserten artisten haft på tre år.

Benjamin Ingrosso är en exemplarisk liveartist” skriver Aftonbladet efter konserten.

Det är just här, på en svettig klubbscen han är som bäst. Poplåtarna avlöser varandra och stämningen gick att ta på när han spelade låtar som Tänd alla ljus, Paradise och Dance you off.

Exklusivt
Efter flytten – nattliga telefonsamtalen med tv-profilen: ”Panik”

”Skitungen från kanal 5”

Benjamin Ingrosso föddes rakt in i rampljuset med stora kända namn i familjen. Hans mamma Pernilla Wahlgren, 54, är i skrivande stund aktiv med sin egen show Pernilla Wahlgren har hybris.

Och för att inte tala om sin syster Bianca Ingrosso, 27, som tagit Sverige med storm de senaste åren med sitt varumärke Caia och sin youtube–kanal. Syskonskaran består också av brodern Oliver Ingrosso, 32, som är DJ och musikproducent och Theodor Wahlgren, 15.

Benjamin har synts i tv-rutan sedan barnsben då han medverkade i flertalet musikaler och vann Lilla Melodifestivalen 2006 med låten Hej Sofia. Han har även haft två bidrag i Melodifestivalen varav en är en vinst.

Som han själv beskriver i låten Tänd alla ljus – ”skitungen från kanal 5”, så har han också synts till i realityserien Wahlgrens värld som nu är inne på sin elfte säsong.

Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Se klippet här!

Starka orden från Filip Lamprecht

Inlägget som Benjamin själv publicerat på sin Instagram med flera bilder från fredagskvällen har fått ett enormt genomslag med över 40 000 gilla-markeringar och nästan 400 kommentarer.

Folk går lös i kommentarerna och det haglar av komplimanger till stjärnan som verkligen tagit en stadig plats i popsverige.

Ett annat välkänt ansikte som fått stor uppmärksamhet under de senaste året är Filip Lamprecht, 25, som även han visar sin kärlek till Benjamin.

Jävla rockstar!!”, skriver Filip.

Lever för den här kvällen”, fyller en annan i.

Du är den mest begåvade av dem alla

FOTO: Claudio Bresciani / TT/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!