Här är kändisvillan som slår allt – såld för rekordsumma

Den här kändisvillan är något utöver det vanliga. För hissnande summan en miljard(!) kronor, har inspelningslokalen för Tom Fords ”Nocturnal Animals”, där Jake Gyllenhaal spelar en av huvudrollerna, nu sålts.

Miljardären Daryl Katz, 56, har köpt det dyraste huset i Los Angeles historia. Mannen som är grundare till ”Katz Group of Companies”, ett av Kanadas största privatägda bolag, har nu slagit till på lyxhuset i Malibu för hela en miljard kronor.

Tidigare ägaren är kändismäklaren Kurt Rappaport som till vardags säljer lyxhus till Hollywoods kändiselit. Men det här gigantiska huset är kanske mest känt för att vara inspelningsplats för Tom Fords thriller ”Nocturnal Animals” från 2016, med stjärnorna Amy Adams och Jake Gyllenhaal i huvudrollerna.

LÄS OCKSÅ: Steve Angello och Isabel Adrian säljer drömiga lyxhuset: ”Gillar att tjäna pengar”

Lyxhuset i Malibu.

Huset är hela 1 858 kvadratmeter stort. Här spelades stora delar av filmen ”Nocturnal Animals” från 2016 in.

Mysigt? Jadå. Dyrt? Jätte! Omänskligt? Japp.

Huset gick på rekordsumman en miljard(!!) kronor.

Här har vi den... REKORDPOOLEN!

Drömmigt. Här vill man bo.

Det är miljardären Daryl Katz som varit i farten och lagt vantarna på denna pärla.

Stort grattis till honom! Om vi är avundsjuka? Nej nej.

Köparen Daryl Katz är mest känd för att han sommaren 2008 lyckades köpa NHL-laget ”Edmonton Oilers”. Men det är inte alltså bara yrkesmässigt Katz storsatsar, enligt TMZ är hans nya boende 1 858 kvadratmeter stort och tomten nästan 3 hektar stor.

Och det är heller inte bara prismässigt han slår rekord med nya huset. På köpet får han också en 51 meter lång swimmingpool som ska vara den längsta i hela staten Kalifornien.

Dubbla rekord alltså, gratulerar Katz!

LÄS OCKSÅ: Zlatan säljer lyxvillan – se bilderna från drömhuset här

Foto: FOCUS FEATURES, IBL