LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är kändisvillan som slår allt – såld för rekordsumma

05 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Den här kändisvillan är något utöver det vanliga. För hissnande summan en miljard(!) kronor, har inspelningslokalen för Tom Fords ”Nocturnal Animals”, där Jake Gyllenhaal spelar en av huvudrollerna, nu sålts.
Annons

Miljardären Daryl Katz, 56, har köpt det dyraste huset i Los Angeles historia. Mannen som är grundare till ”Katz Group of Companies”, ett av Kanadas största privatägda bolag, har nu slagit till på lyxhuset i Malibu för hela en miljard kronor.

Tidigare ägaren är kändismäklaren Kurt Rappaport som till vardags säljer lyxhus till Hollywoods kändiselit. Men det här gigantiska huset är kanske mest känt för att vara inspelningsplats för Tom Fords thriller ”Nocturnal Animals” från 2016, med stjärnorna Amy Adams och Jake Gyllenhaal i huvudrollerna.

Köparen Daryl Katz är mest känd för att han sommaren 2008 lyckades köpa NHL-laget ”Edmonton Oilers”. Men det är inte alltså bara yrkesmässigt Katz storsatsar, enligt TMZ är hans nya boende 1 858 kvadratmeter stort och tomten nästan 3 hektar stor.

Och det är heller inte bara prismässigt han slår rekord med nya huset. På köpet får han också en 51 meter lång swimmingpool som ska vara den längsta i hela staten Kalifornien.

Dubbla rekord alltså, gratulerar Katz!

Foto: FOCUS FEATURES, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons