Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Här är sommarens bästa ögonskuggspaletter

12 jul, 2018 
Årets snyggaste ögonskuggor
Vad vi älskar just nu? Ögonskuggor!!! Många! I färg! Här är ögonskuggspaletterna extra allt.
Annons

Att lägga en snygg ögonskugga kan kännas svårt – vi håller med. Men ge det en chans, för vet ni vad? Vi har testat och efter lite övning blev det nästan (!) lika snyggt som på kändisarna på röda mattan. Det är sant!

Allra mest gillar vi starka färger just nu. Och återigen, ja, det kan kännas både läskigt och magstarkt. Men det är också as-coolt. Just nu inspireras vi allra mest av Adwoa Aboah (blå ögonskugga hallå! ja! ja! ja!), Elsa Hosk och Amy Jackson.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Allra helst vill vi ha ett gäng färger att välja bland, och vad är då bättre än en palett med massor av färger?! Nej, ingenting. Därför har vi listat våra tre super-favoriter att leka med på ögonlocken.

 

Om en vill gå åt de mer röda tonerna som Elsa Hosk gör på bilden så är den här paletten magisk. Ja, vi drömmer faktiskt om den här på nätterna….

Annons

 

Och för den som vill ha alla möjliga kulörer är den här perfekt. Men ändå inte i de allra starkaste nyanserna, vilket gör den mer enkel och användbar. Jackpott!

 

Okej. Vem vill inte ha den här glittrande go-biten? Förstå att dra på sig den blåa och få känna sig som Adwoa Aboah? Magi.

 

FOTO: Stella Pictures, Ibl

Annons